Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sol Nessebar Palace, Nesebar

Bulharský hotel Sol Nessebar Palace u moře

Hotel Sol Nessebar Palace se nachází na klidném místě, v malé zátoce mezi letovisky Nesebar a Ravda. Je obklopen rozlehlými zahradami a od písečné pláže je oddělen jen pobřežní promenádou. Pláž se světlým, jemným pískem je pohodlně dostupná po schodech. Do centra Nesebaru je to od hotelu asi 2,5 km, do Ravdy necelé 2 km a letiště v Burgasu je odsud vzdáleno 20 kilometrů. Zastávka autobusu je asi 100 m daleko.

Moderní hotel se nachází uprostřed prázdninového resortu, který se skládá ze tří hotelů. Hotel je plně klimatizovaný, má 8 pater a k jeho zařízení patří přijímací hala, výtahy, lobby bar, restaurace s terasou, přístup k internetu, noční klub, wellness, kadeřnictví, lékař (k dispozici 24 hodin denně), butiky, prádelna a parkoviště.

V rozsáhlém venkovním prostranství najdete sladkovodní bazén, sluneční terasu s lehátky a slunečníky (zdarma), snackbar. Lehátka a slunečníky jsou na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je krytý bazén, fitness, volejbal, basketbal, fotbal, boccia, šipky, aquagymnastika a stolní tenis. Hotel pořádá pravidelné animační programy a tématické večery s folklórem. Pro děti je určen miniclub od 4 do 12 let, minidisco, oddělený dětský bazének a hřiště.

Za poplatek je tenis, billiárd, půjčovna kol, minigolf a vodní sporty na pláži. Zpoplatněno je také wellness a spa centrum, kde najdete jacuzzi, whirlpool, parní lázně, finskou saunu, sanárium, infračervenou saunu, masážemi, kosmetiku, aromaterapii a mnoho dalších procedur.

V hotelu je celkem 333 pokojů, které jsou moderně a pohodlně vybavené. V pokojích je k dispozici koupelna s vanou nebo sprchou a WC, fén, kabelová televize, telefon, minibar (za poplatek), sejf, klimatizace a balkón s výhledem na krajinu nebo na moře.
Rodinné pokoje tvoří 2 oddělené místnosti propojené dveřmi.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, dopoledne a odpoledne se podávají různé snacky, od 15 do 18 hodin káva, čaj a dezerty, od 11 do 18 hodin zmrzlina v baru u bazénu, od 10 do 23 hodin nealkoholické nápoje a vybrané alkoholické nápoje a koktejly.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Sol Nessebar Palace s bazénem
Bulharský hotel Sol Nessebar Palace - možnost ubytování

Místo

Hotel Sol Nessebar Palace 42° 39' 13.392" N, 27° 41' 58.7976" E
Location

Bulharsko na Facebooku