Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sol Luna Bay & Mare Resort, Obzor

Bulharský hotel Sol Luna Bay & Mare Resort

4-hvězdičkový hotel Sol Luna Bay & Mare Resort se nachází na klidném místě, přímo u mírně se svažující písečné pláže. Obklopený krásnou přírodou je skvělým výchozím bodem pro dlouhé procházky.

Do centra letoviska Obzor se spoustou nákupních a zábavních možností je to asi 3 km daleko, za poplatek můžete využít kyvadlovou dopravu. Transfer z letiště ve městě Burgas nebo Varna trvá asi 90 minut.

Hotelové zařízení postavené v roce 2008 nabízí k ubytování 460 pokojů, Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, bary, restaurace s nekuřáckou zónou, obchody, směnárna, 8 výtahů.

Ve venkovním areálu najdete plavecký bazén, samostatný dětský bazén, sluneční terasu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je posilovna, aerobic, stolní tenis, plážový volejbal, boccia, střelba ze vzduchové pušky, šipky, krytý bazén (vyhřívaný v květnu a říjnu). Hotel také pořádá denní a večerní zábavní programy a různé show.

Za poplatek je půjčovna kol, kulečník, masáže, sauna, salón krásy a vodní sporty na pláži u místních provozovatelů.

Pro nejmenší návštěvníky je připraven mini club, pro děti ve věku od 4 do 12 let, mini disco, samostatný dětský bazén, dětské hřiště, dětské židličky v restauraci.

Vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, minibarem (za poplatek), klimatizací, trezorem (za poplatek), TV se satelitním příjmem, telefonem, rozkládací pohovkou a balkónem s bočním nebo s přímým výhledem na moře.

Rodinný pokoj se skládá z obývacího pokoje a samostatné ložnice (minimální obsazení 2 dospělé osoby a 2 děti, maximálně 3 dospělé osoby a 2 děti).

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, čerstvé saláty, zelenina a ovoce. 2x týdně se koná tématický večer s bulharskou nebo italskou kuchyní. Občerstvení od 10.00 do 12.00 hodin, odpolední čaj / káva a pečivo, zmrzlina 10.00 - 21.00 hodin. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje k hlavním jídlům a na barech od 10.00 do 23.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Sol Luna Bay & Mare Resort s pláží
Bulharský hotel Sol Luna Bay & Mare Resort s bazénem
Bulharský hotel Sol Luna Bay & Mare Resort s restaurací
Bulharský hotel Sol Luna Bay & Mare Resort - ubytování

Místo

Hotel Sol Luna Bay & Mare Resort 42° 50' 22.8624" N, 27° 52' 56.0892" E
Location

Bulharsko na Facebooku