Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rusalka, Rusalka

Bulharský hotelový areál Rusalka

Hotel Rusalka se nachází ve svahu nad mořem, s panoramatickým výhledem na zátoku. Leží v chráněné krajinné oblasti Tauk Liman, která je známá vzácnými druhy rostlin a téměř nedotčenou přírodou, lokalita je ohraničená skálami. Najdete zde 4 zátoky s písčitými plážemi, které je možné využít ke koupání (lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma).

V samostatné hotelové budově se nachází recepce (sejf k pronajmutí), směnárna, kiosk, bar, á-la-carte restaurace, internetové připojení WLAN za poplatek. V centrální části se také nachází hlavní restaurace s terasou, bar a pódium. Ubytování je možné v některém z 520 pokojů, které jsou umístěny v 1-2 patrových bungalovech.

V rozsáhlé zahradě nad mořem se nachází plavecký bazén (vyhřívaný v období květen až říjen) se sluneční terasou (lehátka, podložky a slunečníky jsou zdarma), částečně zastřešený snack bar s terasou.

V ceně ubytování je jacuzzi, za poplatek pak sportovní aktivity jako 4 tenisové kurty, výuka tenisu, sauna, masáže, jízdní kola, vodní lyže, škola potápění, jízda na koních. Posilovna (běžící pasy, multifunkční přístroje) s profesionálními trenéry.

Hotel denně pořádá sportovní a animační programy, 3 x týdně hry a soutěže. Pro děti je k dispozici oddělený dětský bazén, dětské hřiště, dopoledne a odpoledne miniclub (4 - 12 let), dětská diskotéka (červenec až září).

Účelně zařízené dvojlůžkové pokoje (cca 16 m2) jsou vybaveny klimatizací, telefonem, TV se satelitem, sprchou a WC, malým balkónem nebo terasou (maximální obsazení: 3 dospělí).
Rodinné suity mají stejné vybavení, ale jsou v nich 2 dvojlůžkové pokoje, 2 sprchy a WC (maximální obsazení: 3 dospělí a 2 děti nebo 2 dospělí a 3 děti).

Stravování: All inclusive - snídaňový bufet, v poledne a večer bufet se studenými a teplými pokrmy, přes den jsou nabízeny snacky od 11:00 do 16:00. K jídlu a v určitých barech se podávají místní nealko (minerální voda, soda, Cola, Fanta, Sprite) a místní alkoholické nápoje (pivo, víno, vodka, gin) od 11:00 do 23:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Rusalka - možnost ubytování

Komentáře

Russalka je velmi dobré místo pro odpočinek. V hotelu jsme byli již několikrát, právě proto že si zde člověk dobře odpočine. Pokoje jsou jednoduché, začleněné do přírody. Je zde jen jeden malý obchod s tím nejnutnějším (mýdlo, zubní pasta), ale člověk toho nepotřebuje tolik kupovat. Jídla a pití bylo dostatek, více méně se zde podává stále to stejné, ale je toho hodně na výběr. Hodně zeleniny a ryb.

Bulharsko na Facebooku