Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Royal Park, Elenite

Bulharský hotel Royal Park

4-hvězdičkový hotel Royal Park se nachází přímo u hotelové, 800 metrů dlouhé pláže s jemným pískem. Do letoviska Slunečné pobřeží s restauracemi, nákupními a zábavními příležitostmi je to asi 12 km daleko, dostanete se tam místní autobusovou dopravou.

Hotel nabízí k ubytování 505 pokojů v 11 patrech, dále k jeho zařízení patří elegantní a velká vstupní hala s recepcí, nekuřácká restaurace, á-la-carte restaurace, internetová místnost, lobby bar, společenský prostor, minimarket, kadeřnictví, hospůdka, čtyři výtahy.

Ve venkovní zahradě se nachází plavecký bazén se sluneční terasou, oddělený dětský bazén, pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování jsou dva tenisové kurty, stolní tenis, plážový volejbal, biliárd, posilovna, surfování a nedaleký vodní park (lehátka a slunečníky za poplatek). Během prázdnin hotel několikrát týdně pořádá denní a večerní animace. Pro nejmenší hosty je připraven mini club (4 - 12 let).

Za poplatek je minigolf, bowling, procedury v nedalekém wellness centru a vodní sporty na pláži.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, ledničkou, trezorem (za poplatek), satelitní televizí, balkónem částečně s výhledem na moře. Max. obsazenost: 3 dospělí.

V nabídce jsou také pokoje se stejným vybavením v 8. až 11. patře s krásným výhledem (výtah jezdí pouze do 7. patra).

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Možná je také večeře v jedné ze tří restaurací à-la-carte, nutná rezervace předem. Během dne různé občerstvení, káva / čaj a pečivo. Během jídla a v čase 8:30-22:30 hodin místní alkoholické a nealko nápoje v lobby baru, při večerní animaci až do 24:00 hodin, na diskotéce až do 02:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Royal Park - ubytování
Bulharský hotel Royal Park s bazénem

Místo

Hotel Royal Park 42° 42' 11.16" N, 27° 48' 42.8328" E
Location

Bulharsko na Facebooku