Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Royal Beach, Sozopol

Bulharský hotel Royal Beach s bazénem

Tříhvězdičkový hotel Royal Beach leží přímo na přírodní pláži, mezi letovisky Sozopol a Černomorec. Nedaleko hotelu se nachází velký výběr obchodů a restaurací, které jsou ale otevřeny pouze v sezóně. Tento hotel je velmi oblíbený zejména pro širokou nabídku vodních sportů na pláži.

Hotel nabízí 91 pokojů na 3 patrech, dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí a barem, restaurace. Ve venkovním areálu se nachází plavecký bazén se sladkou vodou. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek. Kyvadlová doprava autobusem na pláž je za poplatek. V hotelu není možné platit kreditní kartou, úklid je prováděn každý den, nové ručníky a ložní prádlo se mění 3x za týden.

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma stolní tenis a plážový volejbal. Za poplatek je billiárd a vodní sporty na pláži v letní sezóně od místních provozovatelů - např. windsurfing a kitesurfing (pronájem vybavení jen po předložení licence). Pro hotelové hosty je sleva.

Dvoulůžkové komfortní pokoje jsou vybavené klimatizací, satelitní TV, miniledničkou, telefonem, vysoušečem vlasů, sprchou, WC a balkónem s bočním výhledem na moře.
Rodinné pokoje (max. 2 dospělí + 2 děti) jsou vybavené stejně, ale jsou větší a mají výhled na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Royal Beach - ubytování

Bulharsko na Facebooku