Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Romance, Svatý Konstantin

Hotelový areál Romance v Bulharsku

Hotel Romance leží v centru nejstaršího bulharského letoviska Svatý Konstantin, na pobřeží Černého moře. Hotel se nachází uprostřed přírodního parku s minerálními prameny, jen 150 m od mořského pobřeží a pláže. Od města Varna je vzdálen 8 km.

Hotel byl postaven v roce 2006, má romantický a útulný styl. Disponuje celkem 57 pokoji a je vybaven přijímací halou s 24-hodinovou recepcí, kadeřnickým salónem, hotelovým sejfem, směnárnou, výtahem, barem, restaurací a konferenčním zařízením. Dále je zde k dispozici internetové připojení, pokojový servis a možnost praní prádla, parkoviště a dětské hřiště.

Sport a wellness: K hotelu patří 2 bazény, jeden vnitřní a jeden venkovní, bar u bazénu, bublinkové koupele, sauna, sluneční terasa, parní lázně, billiárd, masáže a posilovna.

Všechny pokoje disponují balkónem a jsou vybaveny centrálně řízenou klimatizací a topením. K vybavení dále patří vysokorychlostní internetové připojení, rádio, kabelová LCD televize s více jak 60 programy, telefon, minibar, pračka, sejf, žehlička a žehlící prkno, fén a koupena se sprchou a vanou.

Stravování: V nabídce je snídaňový bufet, na večeři je možné si zajít do á-la-carte restaurace.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Romance - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená v tomto hotelu byla skutečně výborná a velmi odpočinková. Nejedná se o obrovský hotelový komplex, nachází se v centru Sveti Konstantinu. Pláž byla velmi blízko, ale bohužel poněkud špinavá. Dá se jít na pláž i ke Grand hotelu Varna, tam byla voda čistá a až do vzdálenosti 100 m sahala voda jen po pas. Je zde mnoho možností pro podnikání výletů, ty si ale nezamlouvejte v hotelu ale raději na pláži, je možné tak ušetřit trochu peněz. Pobyt jsme měli pouze se snídaní a na večeře jsme chodili do restaurace. Na tom jsme také ušetřili dost peněz. Hotel je nádherný, určitě doporučujeme.

Bulharsko na Facebooku