Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riviera Beach, Zlaté Písky

Bulharský hotel Riviera Beach na pobřeží

Hotel Riviera Beach se nachází v jižní části letoviska Zlaté Písky, v klidné lokalitě uprostřed parku, přímo na pláži s jemným pískem. Centrum letoviska je vzdálené 2 km po promenádě, město Varna je vzdálené asi 17 km.

Vkusně zařízený hotel se nachází v klubu Holiday Club Riviera a k jeho zařízení patří 2 recepce, 2 přijímací haly, výtahy, bary v lobby, 2 hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, kadeřnictví a několik obchodů.
V rozsáhlých venkovních prostorách se nacházejí 2 bazény se sluneční terasou a bar. Slunečníky a lehátka jsou u bazénu a i na pláži zdarma.
Pro děti je k dispozici integrovaný dětský bazén s vodní skluzavkou a dětské hřiště. Miniclub pro děti od 4 do 12 let funguje od června do září.

V ceně ubytování je ze sportovních aktivit krytý bazén, posilovna, boccia, vodní aerobik, fitness, plážový volejbal a stolní tenis. Za poplatek jsou vodní sporty od místních provozovatelů, půjčovna kol, tenis a wellness centrum, kde jsou finské sauny, parní lázně, solárium, podvodní masáže, parafinové zábaly, bahnité zábaly a různé druhy masáží.

Pokoje jsou vkusně zařízené s koupelnou nebo sprchou a WC, kabelovou televizí, telefonem, minibarem (za poplatek), sejfem (zdarma) a fénem. Většina pokojů má výhled na moře.
Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bohatých švédských stolů.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu Riviera Beach v Bulharsku
Bulharský hotel Riviera Beach - možnost ubytování

Komentáře

Byla to velmi pěkná dovolená. Kdo ovšem večer očekává animační program, ten jde zde špatně. Sice zde byly večerní show, ale jen v malém stylu. Pro naše dvanáctileté dítě to bylo velmi příjemné ubytování, zdarma přístup na internet na pokoji (kdo má s sebou laptop). Ale také procházky na pláži, dá se zde trávit příjemně čas na terase. Hotel se skládá z několika budov různých kategorií, ty se nacházejí na pláži a jsou spojeny pěknou cestou. Je dobré, že jsou všechny pokoje s výhledem na moře, člověk může otevřít balkonové dveře a užívat si pohled na moře. Další výhodou je, že na každém balkóně je sušák na ručníky. Obchody a bary jsou vzdálené cca 15 - 20 minut chůze, lokalita hotelu je spíše klidná. Terasa a restaurace byly velmi čisté, žádné fronty v bufetu. Denně jsme měli ryby, maso, drůbež a zeleninu a vždy jsme se zde dobře najedli. Animační a sportovní programy nás nezajímaly, chtěli jsme si užít klidnou dovolenou s koupáním.

Bulharsko na Facebooku