Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu Helios Bay, Obzor

Bulharský hotel Riu Helios Bay u moře

Hotel Riu Helios Bay se nachází přímo na krásné písečné pláži v bulharském letovisku Obzor. Do centra městečka se dostanete pěšky za pouhých pár minut, je vzdálené asi 500 metrů. Letiště ve městě Varna je asi 65 km daleko, letiště Burgas 70 km.

Rozlehlý prázdninový komplex (cca 5000 m2) leží přímo na pobřeží Černého moře. K jeho zařízení patří recepce, lobby bar s terasou, lounge bar s terasou, stylová restaurace, internetový terminál (za poplatek), konferenční místnost, karetní místnost, kiosek, salón krásy a krytý bazén.

V prostorné venkovní části se nachází plavecký bazén se sladkou vodou, samostatný dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky k zapůjčení zdarma, pool-/snack bar. Na pláži jsou lehátka a slunečníky za poplatek (od začátku června do poloviny září).
Pro malé návštěvníky je připraveno dětské hřiště a miniclub.

V ceně ubytování je fitness, gymnastika, aerobik, stolní tenis, plážový volejbal, vodní pólo, boccia, šipky a multi-sportovní hřiště. Hotel 6 x týdněpořádá pestrý zábavní program se sportem a hrami pro malé i velké, několikrát týdně živou hudbu a večerní program nebo show.
Za poplatek jsou masáže, sauna, parní lázně a jacuzzi, různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 26 m²) jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, centrálně řízeným topením/klimatizací (v závislosti na počasí), trezorem (za poplatek), koberci, TV se satelitním příjmem, telefonem, malou ledničkou, vysoušečem vlasů, balkónem nebo terasou s částečným nebo přímým výhledem na moře.
Superior pokoje jsou o něco prostornější (cca 30 m²).
Rodinné pokoje (cca 55 m²) jsou vybavené podobně, ale mají navíc další oddělenou ložnici.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu, občerstvení v baru u bazénu 12.30-17.00 hodin, několikrát týdně se konají tématické večeře. Možnost večeře v á-la-carte restauraci téma, nutná rezervace předem. Místní alkoholické a nealkoho nápoje v barech a restauraci od 10.00-24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Riu Helios Bay s bazénem
Bulharský hotel Riu Helios Bay s bazénem
Bulharský hotel Riu Helios Bay - ubytování

Místo

Hotel Riu Helios Bay

Komentáře

Celkově jsme byli velmi spokojeni a rádi se sem zase vrátíme. Jediné co nám vadilo bylo, že u bazénu nebylo dost lehátek pro všechny hosty. Pokud jste chtěli získat volné lehátko, museli jste brzy ráno vstát a obsadit si ho ručníky. Zábava byla skvělá, jídlo vynikající a velmi rozmanité. Mohli jsme jíst na terase restaurace s výhledem na moře a každý večer jsme měli stejný stůl. Poloha hotelu přímo u pláže je prostě fantastická. Naše malá dcera má potravinovou alergii, a tak každý večer speciálně pro ni vařili, aby se mohla najíst s námi. To byl opravdu super servis.

Bulharsko na Facebooku