Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ralitsa, Albena

Bulharský hotel Ralitsa

Hotel Ralitsa se nachází v horní části bulharského letoviska Albena. Pláž tvořená jemným pískem je vzdálena asi 950 m, jezdí k ní pravidelné autobusové spojení (9:30 - 17:00), které je pro ubytované hosty zdarma. Hotel patří k hotelovému řetězci PrimaSol.

Rozsáhlý hotel nabízí přijímací halu s recepcí (sejfy), internetový koutek, lobby s WiFi (v ceně), lobby bar, výtah, krytý bazén, animační sál, pivní zahrádku, á-la-carte restaurace, obchod se suvenýry a kadeřnictví.
V rozsáhlých venkovních prostorech najdete plavecký bazén a odpočinkový bazén, dětský bazének. Lehátka, slunečníky a podložky u bazénu jsou zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis, billiárd, šipky, šachy, boccia, jacuzzi, aerobic, fotbal, basketbal, vodní pólo, volejbal, 2 tenisové kurty (přes den). 6 x týdně animační program s večerními show, animační program pro děti i mládež, dětská diskotéka, dětský klub (4 - 12 let), dětské hřiště a bazén.
Za poplatek je osvětlení tenisových kurtů, výuka tenisu, půjčovna jízdních kol, posilovna a sauna.

Pokoje jsou příjemně zařízené sprchou a WC, fénem, klimatizací, telefonem, televizí se satelitem, balkónem nebo terasou.
Pro rodinné ubytování jsou určené 2 dvojlůžkové pokoje propojené dveřmi.

Stravování: Ultra all inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bohatého bufetu, pozdní kontinentální snídaně (10:00 - 11:00), půlnoční snacky (00:00 - 2:00), 1x za pobyt večeře v á-la-carte restauraci (rezervace předem), 2 x týdně tematický bufet, barbecue, teplé a studené snacky, káva, čaj a koláče, zmrzlina a ovoce (10:00 - 17:30), zmrzlina do 23:00. Místní i dovážené alkoholické i nealko nápoje, koktejly (10:30 - 23:00) a na baru v restauraci vše v ceně 24 hodin denně. Snacky, místní pivo, nealkoholické nápoje a káva v baru Havana na pláži (11:30 - 16:30). Při příjezdu 1 lahev minerální vody a ovoce na pokoji.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Ralitsa s bazénem
Bulharský hotel Ralitsa - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni a rádi sem pojedeme příští rok, ale znovu až po sezóně. Počasí bylo velmi dobré, bylo možné se koupat v moři a byl zde velký klid, na odpočinek ideální. V létě je to tu určitě rušnější. Určitě to tu doporučujeme jako správnou dovolenou s dětmi. Jedná se výborný hotel, okolo je mnoho zeleně. Pokoje se nám velmi líbily, ochotný personál, přátelský a nebyl dotěrný. Dětské programy byli velmi pestré a lidé si je pochvalovali.

Bulharsko na Facebooku