Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Primorec, Burgas

Bulharský hotel Primorec

5-hvězdičkový hotel Primorec se nachází uprostřed "Mořské zahrady" přímo na rozlehlé pláži a přitom celkem nedaleko centra města Burgas. Ve vzdálenosti asi 800 metrů od hotelu je budova opery, pošta a obchody, které lákají k nakupování. Je to příjemná kombinace městského života a přímořské atmosféry.

Luxusní hotel otevřený v roce 2010 získal téhož roku ocenění za nejlepší Spa a City hotel v Bulharsku. Spojuje v sobě moderní architekturu a elegantní dekor s tradičně vysokou úrovní služeb. K ubytování nabízí 105 pokojů a apartmánů, dále k jeho zařízení patří lobby přijímací hala s recepcí, výtahy, noční bar, lobby bar a salónek, restaurace á-la-carte se středomořskou kuchyní, restaurace s mezinárodní kuchyní, taneční sál, butik, salón krásy, velké lázeňské a wellness centrum, konferenční centrum.

V rozlehlém venkovním areálu se nachází sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou, oddělený dětský bazén, sprchy a pool bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je vnitřní bazén s whirlpoolem, jacuzzi, aroma sauna, solná lázeň, parní lázeň a VIP relaxační zóna. hotel pravidelně pořádá živou hudbu v nočním baru.
Za poplatek je tenis a velké lázeňské a wellness centrum "6th Sense" na ploše 3000 metrů čtverečních s více než 40 druhy terapií, jako je ajurvéda, horké kameny, Kleopatřiny lázně a mnoho dalších. Zpoplatněné jsou také kadeřnictví a kosmetický salón, manikúra, pedikúra, solárium, ordinace lékaře a profesionálně vybavené fitness centrum.

Komfortně a příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou, samostatným sprchovým koutem, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, satelitní TV s LCD obrazovkou, minibarem, trezorem a internetovým připojením (za příplatek), balkónem. K dispozici jsou také pokoje s výhledem na moře.
Superior pokoje jsou vybavené stejně, ale jsou prostornější a mají navíc posezení.
Apartmány (cca 60 m²) jsou vybavené jako pokoje, navíc mají oddělenou ložnici a obývací část.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně i večeře jsou podávány formou bohatého bufetu. V případě nižší obsazenosti hotelu je možný také výběr z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Primorec s bazénem
Bulharský hotel Primorec s pláží
Bulharský hotel Primorec s restaurací
Bulharský hotel Primorec - ubytování

Místo

Hotel Primorec 42° 29' 27.3444" N, 27° 28' 48.5544" E
Location

Bulharsko na Facebooku