Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Via Pontica, Pomorie

Bulharský hotel Via Pontica u moře

Poloha

5-hvězdičkový hotel Via Pontica je umístěn přímo u mírně se svažující písečné pláže v bulharském Pomorie, jednoho z nejstarších letovisek na pobřeží Černého moře.

Místní centrum s obchody a restauracemi je vzdálené cca 3 km, jezdí k němu pravidelné autobusové linky. Další letovisko Slunečné pobřeží je vzdálené 18 km, letiště ve městě Burgas asi 15 km. Letiště ve Varně je přibližně 120 km daleko.

Zařízení

Plně klimatizovaný hotel byl postaven v roce 2009 ve stylu 19. století a Salvadora Dalího, skládá se z několika vzájemně propojených budov a nabízí k ubytování celkem 93 pokojů.

K dalšímu zařízení patří vstupní hala s recepcí, lobby bar s integrovaným TV koutkem, výtahy, internetové připojení WiFi (ve veřejných prostorách zdarma), nekuřácká restaurace s venkovní terasou, à-la-carte restaurace, vinný sklep (z roku 1932), kadeřnictví a konferenční prostory.

Ve venkovním areálu je umístěna zahrada, plavecký bazén s odděleným dětským bazénem, dětské hřiště, pool bar a sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a ručníky (na kauci) jsou u bazénu i na soukromé hotelové pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je fitness centrum, krytý bazén a sauna, plážový volejbal, šlapadla (na pláži). Hotel pravidelně pořádá animační programy během dne a sportovní soutěže.

Za poplatek je biliár, spa a wellness centrum s procedurami, různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje (cca 25 m²) ve stylu Salvadora Dalího jsou vybavené koupelnou a samostatnou sprchou / WC, klimatizací, trezorem, vysoušečem vlasů, TV se satelitním příjmem, telefonem, minibarem (za poplatek ), balkónem s ​​výhledem na moře nebo na moře nebo do zahrady. Maximální obsazenost: 2 dospělí a 1 dítě nebo 3 dospělé osoby.

Pokoje Deluxe mají podobné vybavení, ale jsou prostornější (cca 35 m²). Maximální obsazenost: 2 dospělí a 2 děti nebo 3 dospělí a 1 dítě.

Prostorné rodinné pokoje (cca 46 m²) s postranním výhledem na moře mají oddělenou ložnici. Minimální obsazení: 2 dospělí a 2 děti, maximální obsazení: 4 dospělé osoby.

Suity (cca 40 m²) jsou vybavené jako rodinné pokoje, ale mají výhled na moře nebo do zahrady. Maximální obsazenost: 2 dospělí a 2 děti.

Stravování

All inclusive - bohaté snídaně formou bufetu, obědy a večeře formou bufetu (v mimo sezóně výběrem z menu), 1x týdně tématické večeře, přes den různé občerstvení (sendviče, pizza, hamburgery), zmrzlina od 12:30 do 16:00 hodin, odpolední káva / čaj a sušenky od 16:00 do 17:00 hodin, půlnoční občerstvení v lobby baru.

1x za pobyt večeře v à-la-carte restauraci "Izbata" (nutná rezervace předem). Od 10:00 do 3:30 hodin místní i dovážené alkoholické a nealkoholické nápoje v lobby baru, od 10:30 do 18:00 hodin také víno, pivo a koktejly v pool baru.

(údaje jsou z roku 2012)

Bulharský hotel Via Pontica - vchod
Bulharský hotel Via Pontica s pláží
Bulharský hotel Via Pontica s restaurací
Bulharský hotel Via Pontica s terasou
Bulharský hotel Via Pontica - ubytování

Místo

Hotel Via Pontica, Pomorie 42° 33' 45.0576" N, 27° 36' 6.1236" E
Location

Bulharsko na Facebooku