Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pelican, Duni

Bulharský hotel Pelican

Hotel Pelican se nachází na vyvýšenině, s výhledem na celý záliv. Najdete ho uprostřed rozsáhlého prázdninového zařízení Duni Royal Resort. K písečné pláži je to po schodech a cestě asi 200 metrů. Městečko Sozopol je vzdálené cca 8 km.

Prázdninový hotel byl v roce 2008 kompletně renovován a dnes nabízí asi 240 pokojů, výtahy, přijímací halu s recepcí, restauraci s terasou.
Venku se nachází plavecký bazén s poolbarem a sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma, osušky za poplatek. Pro děti je k dispozici oddělený dětský bazén, hřiště a miniclub.

V ceně ubytování je lukostřelba, multifunkční sportovní hřiště, fitness, tenisové kurty (osvětlení za poplatek), plážový volejbal a fotbal, vodní pólo, aerobic, vodní gymnastika, stolní tenis, boccia, whirlpool, sauna, nordic walking.
Za poplatek jsou vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Všechny pokoje jsou velkoryse a příjemně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna a WC, vysoušeč vlasů, lednička, TV se satelitním příjmem, trezor, klimatizace (15.6. - 15.9.) a balkón nebo terasa.
Rodinné pokoje jsou vybavené stejně, ale jsou prostornější.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně do 11 hodin, různé snacky, půlnoční občerstvení, odpolední káva, čaj a koláče. 1x týdně možnost večeře v restauraci á-la-carte (po předchozí rezervaci. Místní alkoholické a nealko nápoje od 9 do 2 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Pelican s bazénem
Bulharský hotel Pelican - možnost ubytování

Místo

Hotel Pelican 42° 22' 31.9764" N, 27° 42' 42.1344" E
Location

Bulharsko na Facebooku