Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Palma, Kranevo

Bulharský hotel Palma na pobřeží

Hotel Palma Kranevo se nachází na klidném místě, přímo na písečné pláži. Centrum vesnice Kranevo je od hotelu vzdálené cca 10 minut chůze. Do rušného města Albena, s velkým množstvím obchodů a příležitostí k zábavě, se dostanete pěšky po pláži (cca 4 km).

Díky ideální poloze na pláži je tento hotel oblíben zejména u rodin s dětmi. Hotel se vyznačuje rodinnou atmosférou a přijíždí sem hosté, kteří chtějí prožít klidnou a odpočinkovou dovolenou. Skládá se ze dvou budov a je vybaven recepcí se sejfy, televizím koutkem a restaurací. Lehátka a slunečníky jsou na pláži k zapůjčení za poplatek, stejně jako vodní sporty od místních provozovatelů.

Prostorné a příjemně zařízené dvojlůžkové pokoje (cca 22 m2) jsou vybaveny telefonem, TV se satelitem, minibarem, sprchou/WC, balkónem s výhledem na moře.
Rodinné pokoje (cca 40 m2) disponují podobným vybavením, ale nachází se v nich navíc oddělená ložnice pro 3. a 4. osobu. Dětská postýlka, předem na vyžádání, je zdarma.

Stravování: Polopenze - kontinentální snídaňový bufet, večeře podávaná formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Palma - možnost ubytování

Komentáře

V hotelu Palma jsme se cítili velmi dobře a prožili jsme zde odpočinkovou dovolenou. Jen nás trochu rušila sousedící ubytovna pro mladé, odkud k nám doléhal v noci pravidelně rámus. Trochu více pestrosti při výběru v jídle by určitě neškodilo, ale celkově jsme byli s jídlem spokojeni.

Bulharsko na Facebooku