Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Palace, Svatý Konstantin

Hotel Palace na pláži, Svatý Konstantin
Bulharský hotel Palace na pobřeží

Hotel Palace se nachází na klidném místě, přímo na písčité pláži a 800 m od centra Svatého Konstantinu. Jedná se o renovovaný hotel se 145 pokoji, recepcí se sejfem, 2 výtahy, barem v lobby, internetovým koutkem, restaurací á-la-carte, koktailovým barem, butikem, kadeřnictvím, kosmetickým studiem, krytým bazénem.

Venku se nachází plavecký bazén (s termální vodou) s lehátky a slunečníky v ceně, osušky jsou k zapůjčení oproti kauci (k dostání na recepci), bar u bazénu. Bar na pláži v blízkosti hotelu (otevřen od června do srpna), rybí restaurace na pláži.

Sport a zábava: v ceně je posilovna a stolní tenis, za poplatek 2 tenisové kurty s tvrdým povrchem a umělým osvětlením, jacuzzi, parní lázně, billiárd. Vodní sporty na pláži u místních provozovatelů.

Pokoje jsou komfortně vybavené, mají koupelnu, WC, fén, balkón, klimatizaci, telefon, televizi se satelitem, minibar. Je možná rezervace pokoje s výhledem na moře.
Ubytování pro rodiny (2 dospělí a 2 - 3 děti) - 2 pokoje vedle sebe.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - pestrý snídaňový bufet a večeře podávaná formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Palace - možnost ubytování

Komentáře

Jedná se o velmi noblesní hotel s velkou posilovnou. Jeli bychom sem určitě znovu, našli jsme hotel, který nám přesně vyhovoval. Při oslavách v baru nebo v restauraci nás jen na pokoji rušila hlasitá hudba, protože se náš pokoj nacházel přímo nad barem. Poloha hotelu byla spíše klidná, vhodná pro odpočinek. Večeře jsme měli jen v á la carte restauraci, s jídlem jsme byli velmi spokojeni. Kdo má rád animační programy, měl by se ubytovat v jiném hotelu, tady se nic nepořádalo. Pláž byla v dobrém stavu, čistila se každý večer. Lehátka byla příliš drahá, proto je lepší si lehnout u bazénu, kde jsou lehátka zdarma k dispozici.

Bulharsko na Facebooku