Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Obzor Beach Resort, Obzor

Bulharský hotel Obzor Beach Resort

4-hvězdičkový aparthotel Obzor Beach Resort se nachází přímo i kilometry dlouhé, písečné a mírně se svažující pláže. Místní centrum Obzor je vzdálené asi 2 kilometry, kam se několikrát denně dostanete hotelovou kyvadlovou dopravou (za poplatek). Letiště Burgas nebo Varna jsou asi 70 km daleko.

Hotelové zařízení postavené v roce 2007 nabízí k ubytování 523 apartmánů, rozdělených do 7 budov (každý se 4 nebo 5 patry). Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, směnárna, internetová místnost, restaurace s terasou a výhledem na moře, á-la-carte restaurace, herna, noční klub, kadeřnictví, prádelna, supermarket a lékařská ordinace.

Ve venkovním prostoru se nachází 5 plaveckých bazénů obklopených sluneční terasou, oddělěný dětský bazén, 2 poolbary, snackbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je volejbal a fotbal, posilovna. Hotel také pravidelně pořádá zábavní program pro malé i velké hosty.
Za poplatek je stolní tenis, tenis, minigolf, biliárd, půjčovna kol a wellness centrum, kde se nacházejí parní lázně, sauna, whirlpool, infračervená kabina, masáže, kosmetické a lázeňské procedury. Platí se také různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Apartmány typu A (cca 50 m²) jsou moderně a elegantně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, oddělená ložnice (spojovací dveře), sedací kout, kuchyňský kout (lednička, trouba, varná konvice, nádobí), klimatizace, telefon, TV se satelitním příjmem, trezor, balkón nebo terasa s výhledem do vnitrozemí, s přímým nebo bočním výhledem na moře.
Apartmány typu B (cca 70 m²) jsou prostornější, mají 2 oddělené ložnice, přímý nebo boční výhled na moře.
Apartmány typu C (cca 100 m²) mají tři oddělené ložnice, přímý nebo boční výhled na moře.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Obzor Beach Resort - ubytování
Bulharský hotel Obzor Beach Resort s restaurací
Bulharský hotel Obzor Beach Resort s bazénem

Místo

Hotel Obzor Beach Resort 42° 52' 13.4292" N, 27° 53' 50.9352" E
Location

Bulharsko na Facebooku