Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Melia Grand Hermitage, Zlaté Písky

Bulharský hotel Melia Grand Hermitage u pláže

Hotel Melia Grand Hermitage se nachází nad plážovou promenádou, je obklopen nádherným parkem s malou kaplí a terasou. Pláž s jemným pískem je vzdálená 50 m (po zdolání schodů), centrum se nachází ve vzdálenosti 200 m. Letiště ve městě Varna je vzdálené přibližně 30 km.

Luxusní prázdninový hotel má elegantní a stylovou atmosféru, nabízí hlavní restauraci "Hermitage" s terasou a výhledem na moře, bufetovou restauraci "La Terazza", á-la-carte restauraci "Al dente", kavárnu, snack bar, bary, internetový terminál, salón krásy, kadeřnictví, obchody, butiky, výtah, parkoviště a garáže.
Venku najdete velký bazén se sladkou vodou, slunečníky, lehátka a podložky jsou zdarma (osušky k zapůjčení oproti kauci), stejně jako na pláži.

Ze sportovních aktivit se nabízí krytý bazén, whirlpool, posilovna, stolní tenis, billiár a šachy (vše v ceně). Za poplatek je moderní wellness centrum v jihoasijském a indickém stylu, parní lázně, sauna, lázně hamam, masáže, koupele, kosmetické procedury. V hlavní sezóně hotel pořádá několikrát týdně večerní zábavní program nebo živou hudbu.
Pro děti je k dispozici miniclub, dětský bazén a dětské hřiště.

Hotel nabízí 727 pokojů, které jsou vybaveny mahagonovým nábytkem, vanou nebo sprchou a WC, bidetem, fénem, telefonem, TV se satelitem, internetovým připojením, minibarem, sejfem, klimatizací a balkónem.
Ubytování pro rodiny je možné ve 2 dvojlůžkových pokojů, propojených dveřmi.

Stravování: Polopenze (snídaně a večeře) nebo all inclusive - snídaně, obědy i večeře formou bohatých švédských stolů, 10:00 - 12:00 a 15:00 - 17:00 různé snacky, místní alkoholické nápoje a nealkoho nápoje po celý den.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu Melia Grand Hermitage
Bulharský hotel Melia Grand Hermitage - možnost ubytování

Komentáře

Kdo vyhledává přes den odpočinek a večer zábavu, ten je tu správně. Hotel byl výborný. Žádný dotěrný animační program ani hlasitá hudba při odpočinku u bazénu ani na pláži. Velmi přátelský a zdvořilý personál. Večer je toho hodně k vidění, obchody mají otevřeno do 23 hodin. Pěkné možnosti pro podnikání výletů. Obzvlášť jsme ocenili rybaření (na moři s jídlem a pitím), program trval cca 3 hodiny a vyšel nás na 45 Leva. Měli jsme jen snídaně a ty byly podstatně lepší než ve srovnatelných hotelech. Salámy, sýry, sladkosti, ovoce a zelenina - všeho dostatek.

Bulharsko na Facebooku