Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Marina Palace, Nesebar

Bulharský hotel Marina Palace u moře

Moderní hotel Marina Palace vyšší střední třídy se nachází v Novém Nesebaru, od moře je oddělen jen pobřežní promenádou. Jen 300 metrů daleko se nachází pěkná zátoka s písečnou pláží, která se postupně svažuje do moře. Historické centrum Nesebaru je vzdálené přibližně 1 km, obchody a restaurace se nacházejí v bezprostřední blízkosti.

Hotel byl otevřen v roce 2004, je plně klimatizován a má celkem 129 pokojů a 4 suity na 6 patrech. K jeho zařízení dále patří přijímací prostory (k dispozici zdarma připojení WLAN), recepce, výtah, hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, bar, konferenční prostory, internetový koutek (za poplatek), obchody, prádelna, parkoviště a garáže (5 euro/noc).

Na střeše hotelu se nachází bazén se sladkou vodou, oddělený dětský bazén, poolbar, terasa s lehátky a slunečníky (zdarma).
Hosté mohou dále využívat zdarma jacuzzi, fitness a stolní tenis. Za poplatek je wellness centrum s whirlpoolwm, parní lázní, saunou a masážemi, vodní sporty na pláži.

Pokoje jsou příjemně a vkusně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou, WC, fén, telefon, satelitní TV, internetové připojení (za poplatek), klimatizace/topení, trezor a minibar (za poplatek), balkón s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, po celý den různé snacky, zmrzlina během oběda a večeře, místní alkoholické a nealko nápoje do 23 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Marina Palace s bazénem
Bulharský hotel Marina Palace s restaurací
Bulharský hotel Marina Palace - ubytování

Místo

Hotel Marina Palace 42° 39' 34.6032" N, 27° 43' 22.2816" E

Komentáře

Celkově jsme byli s hotelem velmi spokojení. Pokoje byly velmi pěkné, pro každého byl k dispozici polštář navíc a oddělené postele se daly jednoduše spojit dohromady. Hotelový bazén se nachází na střeše hotelu, bylo zde spousta místa a dostatek lehátek. Obzvlášť příjemné to bylo u bazénu večer, kdy tam nebylo moc lidí.
Location

Bulharsko na Facebooku