Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Marina Beach, Duni

Bulharský hotel Marina Beach

Hotel Marina Beach leží přímo u 4 km dlouhé, široké písečné pláže, pod hotelem Marina Royal Palace. Nahoru do svahu se rozkládá rozsáhlé prázdninové zařízení Duni Royal Resort, kam se dostanete po schodech a podchodem pod silnicí. Známé město Sozopol se svým malebným starým městem je vzdálené asi 8 km.

Hotel je ideální pro rodiny s dětmi a pro aktivní dovolenkáře. Celé zařízení bylo v roce 2007 kompletně přestavěno. Prázdninový hotel disponuje přijímací halou s recepcí, lobbybarem, hlavní restaurací, obchody, výtahy. V komplexu Duni Royal Resort najdete ještě 2 á-la-carte restaurace (bulharské a italské speciality) a diskotéku.

V prostorné zahradě se nachází sladkovodní bazén s odděleným bazénkem pro děti, sluneční terasa a poolbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma, osušky na kauci. Na pláži najdete také bar a dětské hřiště.

Sport v ceně pobytu: 10 tenisových kurtů, stolní tenis, boccia, lukostřelba, plážový fotbal a volejbal, fitnesscentrum (v hotelu Pelikan vzdáleném cca 200 m), vodní gymnastika, aerobic, vodní pólo, wellness centrum se saunou a jacuzzi (v hotelu Pelikan).
Za poplatek jsou masáže, cyklistické výlety, vodní sporty na pláži jako např. vodní lyže, jízda na banánu, surfování.
Hotel 6x týdně pořádá pro děti i dospělé zábavní program přes den i večer.

Komfortně a vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací (15.6.-15.9.), sejfem, ledničkou, telefonem, TV se satelitním příjmem a balkónem. Některé pokoje mají výhled na moře.
Junior suity mají stejné vybavení, ale jsou o něco prostornější a s balkónem nebo terasou.
Podobně vybavené apartmány mají navíc oddělený prostor na spaní a obývací prostor, balkón nebo terasu s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, po celý den různé snacky, zmrzlina, odpolední káva a zákusky. Večeřet můžete také v jedné z á-la-carte restaurací po předchozí rezervaci. Místní alkoholické a nealko nápoje od 9,00 do 2,00 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Marina Beach s bazénem
Bulharský hotel Marina Beach - možnost ubytování

Bulharsko na Facebooku