Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kaliakra Beach, Albena

Bulharský hotelový komplex Kaliakra Beach

Hotel Kaliakra Beach je od písčité pláže oddělen jen pobřežní ulicí. Místní centrum Albeny je vzdálené asi 5 minut pěší chůze.

Renovovaný hotel nabízí 272 pokojů na 10 patrech, přijímací halu s koutkem k posezení, recepci, panoramatický výtah, klimatizovanou restauraci s živou hudbou, bary, TV koutek, internetové připojení WLAN v lobby (v ceně), obchod se suvenýry, bankomat, animační sál a internetový koutek.
Ve venkovních prostorách se nachází pódium s amfiteátrem, bazén se snack barem.

Sport a zábava (v ceně): Aquaaerobik, aerobik, vodní pólo, badminton, plážový volejbal a minifotbal na pláži. Stolní tenis, šachy a šipky. Hotel každý den pořádá zábavní a večerní program.
Za poplatek je půjčování jízdních kol, tenis, billiár, masáže a potápění, různé druhy vodních sportů na pláži (od místních poskytovatelů).
Pro děti je k dispozici dětský bazén s vodní skluzavkou, dětské hřiště na pláži a animační program v miniclubu (4 - 12 let).

Vkusně a moderně zařízené pokoje jsou vybavené sprchou a WC, fénem, sejfem, telefonem, internetovým připojením (za poplatek), TV se satelitem, klimatizací, minibarem (za poplatek), balkónem. Některé pokoje mají přímý výhled na moře, některé postranní.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy i večeře podávané formou bufetu, kontinentální snídaně pro "spáče" (10:00 - 11:00), půlnoční svačiny (0:00 - 2:00), 2 x týdně galavečeře, snacky, koláče/pečivo, ovoce a zmrzlina ve snack baru (11:30 - 18:00). Místní alkoholické a nealko nápoje, dovážené nápoje a koktejly v restauraci, v baru v lobby (24 hodin denně), bar u bazénu (10:30 - 23:00) a v baru v hale (10:30 - 24:00). Ovoce při příjezdu na pokoji.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Kaliakra Beach
Bulharský hotel Kaliakra Beach - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme velmi spokojeni s hotelem i s jeho okolím. Poměr nabízených služeb a ceny odpovídal našim představám. Hotel má ideální polohu vzhledem k pláži i k centru města. Je možné ho doporučit i pro postižené lidi (bezbariérové přístupy). Dostali jsme velmi pěkný pokoj, měl velký balkón s nádherným výhledem na Černé moře. Personál byl velmi vstřícný a ochotný. Jídlo a pití bylo pestré, vyvážené a velmi chutné. Možnost pěkných procházek po pláži a vodní sporty. Naše děti zde byli velmi nadšené.

Bulharsko na Facebooku