Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gergana Beach, Albena

Bulharský hotel Gergana Beach na pláži

Hotel Gergana Beach se nachází přímo na kilometry dlouhé pláži. Místní centrum letoviska Albena je vzdálené asi 1,5 km, kam se dostanete minivláčkem, který jezdí pravidelně (za poplatek). V bezprostřední blízkosti hotelu leží přírodní chráněná oblast "Baltata".

Kompletně renovovaný hotel nabízí 290 pokojů, útulnou lobby s recepcí, kavárnu a lobby bar, koutek k posezení, televizní koutek, výtahy, minimarket, kadeřnictví a směnárnu. Internetový koutek, WiFi v lobby a na pokojích je za poplatek.
Ve venkovních prostorách najdete pěkný bazén s barem, restauraci s terasou přímo na pláži. Lehátka, slunečníky a podložky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Hotel denně pořádá animační programy a večerní show. V ceně ubytování je také posilovna, aqua aerobic, stolní tenis, boccia a šipky. Za poplatek jsou různé vodní sporty na pláži, tenisové kurty, minigolf a bowling (v blízkém okolí).
Pro děti je k dispozici dětské hřiště a bazén, miniclub od 4 do 12 let.

Nově renovované pokoje jsou vybavené klimatizací, sprchou nebo vanou a WC, fénem, telefonem, televizí se satelitem, sejfem, minibarem (za poplatek) a balkónem. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.
Rodinné pokoje (max. pro 2 dospělé a 2 děti) mají stejné vybavení, ale jsou prostornější s obytným pokojem/ložnicí a samostatnou ložnicí, a mají velký balkón s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bohatého bufetu, snacky, pizza, těstoviny, saláty a zmrzlina (11:00 - 16:30), místní alkoholické a nealko nápoje (10:00 - 23:00).

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Gergana Beach s bazénem
Bulharský hotel Gergana Beach - možnost ubytování

Komentáře

Ve městě Albena jsme byli již po páté, tento hotel byl pro naše nároky ideální. Leží v blízkosti chráněné krajinné oblasti a nudistické pláže, kde je člověk téměř sám v přírodě. Pokoje byly vybavené moderním nábytkem a plochým televizorem. Velmi ochotný personál, pomohli nám i při nošení kufru z autobusu na pokoj. Dobrá kuchyně a velký výběr nápojů, v ceně byl dokonce sekt.

Bulharsko na Facebooku