Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Festa Panorama, Nesebar

Bulharský hotel Festa Panorama

Hotel Festa Panorama se nachází přímo na pěší promenádě Nesebaru, písečná pláž je vzdálená pouhých 150 metrů. Do starého města Nesebaru se dostanete během pár minut pěšky nebo malým turistickým vláčkem (za poplatek). Do rušného centra Slunečního pobřeží s mnoha nákupními a zábavními možnostmi se dostanete linkovým autobusem.

Moderní, plně klimatizovaný hotel řetězce Iberostar má celkem 238 pokojů na 6 podlažích. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s lobby barem, recepce se sejfy k pronajmutí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), hlavní restaurace s nekuřáckou částí, á-la-carte restaurace a kadeřnictví.

V pěkně upravené venkovní části hotelu se nachází bazén se sladkou vodou, sluneční terasa a poolbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma a na pláži za poplatek. Pro malé děti je k dispozici integrovaný dětský bazén.

V ceně ubytování je stolní tenis a volejbal, v hotelovém wellness centru krytý bazén a fitness. Každý den hotel také pořádá různé sportovní a zábavní programy. Za poplatek je možné využívat saunu, masáže,různé zkrášlovací procedury, vodní sporty na pláži, jízda na koni, půjčovna kol.

Pokoje jsou moderně a vkusně zařízené. Jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, fénem, televizí se satelitem, minibarem, klimatizací a balkónem. Část pokojů je s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s bohatou nabídkou, večeře jsou také formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Festa Panorama s bazénem
Bulharský hotel Festa Panorama s pláží
Bulharský hotel Festa Panorama - ubytování

Místo

Hotel Festa Panorama 42° 39' 52.056" N, 27° 43' 2.3052" E
Location

Bulharsko na Facebooku