Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Elenite Holiday Village, Elenite

Bulharský hotel Elenite Holiday Village

4-hvězdičkový hotel Elenite Holiday Village se nachází v malebné zátoce, přímo u 800 metrů dlouhé, mírně se svažující písečné pláže.

Do 10 km vzdáleného letoviska Slunečné pobřeží se dostanete během dne pravidelným autobusovým spojením (za poplatek). Letiště Burgas je asi 40 km daleko.

Hotelový komplex nabízí k ubytování 474 pokojů ve 2- a 3-patrových budovách. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, lobby bar, společenské prostory, hlavní restaurace (nekuřácká) s panoramatickým výhledem a terasou, á-la-carte restaurace, Irish Pub, obchody, internetový koutek.

Ve venkovní zahradě je umístěn plavecký bazén se sluneční terasou, dětský bazén, pool bar a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, ručníky na kauci.

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty, fitness, windsurfing (pouze se surfařskou licenci), vstup do 200 m vzdáleného vodního parku. Hotel pravidelně pořádá animační programy, pro děti je připraven mini club a dětské hřiště v nedalekém hotelu Royal Bay.

Za poplatek je minigolf, bowling, lázeňské wellness centrum (asi 150 metrů daleko ) s odpočinkovou zónou, saunou a hamámem, a s různými procedurami.

Příjemně zařízené pokoje (typ A) jsou vybavené koupelnou, WC, klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, ledničkou, trezorem, balkónem nebo terasou k mořské straně. Max. obsazení 2 dospělí + 1 dítě nebo 3 dospělé osoby).

Podobně vybavené jsou pokoje typu B, které mají navíc patrovou postel pro děti. Min. obsazení 2 dospělí + 1 dítě, max. obsazení 2 dospělí + 2 děti.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, možnost večeře v á-la-carte restauraci (rezervace předem), po celý den sendviče, pizza, párky v rohlíku a döner, káva / čaj a sladké pečivo v čase 10:00-22:30 hodin. Od 08:30 do 22:30 hodin místní alkoholické a nealko nápoje v lobby baru, při večerní zábavě až do 24:00 hodin, v nočním klubu do 02:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Elenite Holiday Village - ubytování
Bulharský hotel Elenite Holiday Village s bazénem
Bulharský hotel Elenite Holiday Village s pláží

Místo

Hotel Elenite Holiday Village 42° 42' 14.1336" N, 27° 48' 50.9796" E
Location

Bulharsko na Facebooku