Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Dolphin Marina, Svatý Konstantin

Bulharské pobřeží s hotelem Dolphin Marina

Hotel Dolphin Marina se nachází uprostřed zeleně, přímo u moře. Zátoka vhodná ke koupání, s písčitou pláží, se nachází ve vzdálenosti 150 m. Místní centrum s obchody je vzdálené 200 m. Město Varna je vzdálené 9 km, dostanete se tam autobusem, zastávka je vzdálená asi 600 m.

Moderní komfortní hotel nabízí 215 pokojů na patrech, výtahy, přijímací halu s recepcí, bar v lobby s pěknou venkovní terasou, nekuřáckou restauraci, denní bar s východem k moři. Venku najdete velký bazén a sluneční terasu (lehátka a slunečníky jsou u bazénu v ceně, osušky oproti kauci, na pláži vše za poplatek), částečně zastřešený bar u bazénu.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako stolní tenis, squash, boccia, šipky, plážový volejbal. 6 x týdně hotel pořádá denní a večerní animační programy.
Pro děti je k dispozici dětský bazén, dětské hřiště, animační program pro děti ve věku 3 - 12 let (červenec/srpen v sousedním hotelu).

Moderně zařízené dvojlůžkové pokoje jsou vybaveny klimatizací, telefonem, TV se satelitem, sejfem, fénem, koupelnou, WC, balkónem s výhledem na moře.
Junior suity disponují obytnou částí/ ložnicí, jinak mají stejné vybavení jako dvojlůžkové pokoje.
Rodinné apartmány se skládají ze 2 dvojlůžkových pokojů, které jsou propojené dveřmi.

Stravování: All inclusive - snídaňový bufet, v poledne a večer pestrý bufet se studenými a teplými pokrmy, pravidelně se konají tématické večery. Káva a čaj, sušenky, slané a sladké pečivo, sendviče, ovoce se podávají v čase 12:00 – 18:00, zmrzlina 12:00 - 14:00. Během jídla a mezi 11:00 a 23:00 hodinou jsou v ceně místní nealko nápoje (Pepsi, Mirinda, 7UP, minerální voda, džusy) a místní alkoholické nápoje (točené pivo, víno, vodka, gin, rum, tequila). Služby all inclusive začínají v den příjezdu ve 14:00 a končí v den odjezdu ve 14:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Dolphin Marina - možnost ubytování

Bulharsko na Facebooku