Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Club Miramar, Obzor

Bulharský hotel Club Miramar

Hotel Club Miramar se nachází přímo u písečné pláže v bulharském letovisku Obzor. Místní centrum s obchody, kavárnami a restauracemi je vzdálené cca 15 minut pěší chůzí. Za poplatek můžete využít kyvadlovou dopravu, která vás do centra doveze. Letiště Burgas je asi 70 km daleko.

Hotel nabízí k ubytování přes 500 pokojů a suit, které jsou umístěné do několika budov s 2 až 6 patry. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, výtahy, směnárna, lobby bar, společenská místnost s pódiem, restaurace, á-la-carte rybí restaurace (v provozu od poloviny června do začátku září), bulharská stylová restaurace, italská á-la-carte restaurace, internetová místnost, kadeřnictví, obchod se suvenýry, minimarket a lékařská ordinace.

Ve venkovním prostoru se nachází velký bazénový komplex se 2 sladkovodními bazény (1 relaxační, 1 s vodní skluzavkou pro děti), integrované jacuzzi a bazén pro děti, dětské hřiště, poolbar, sluneční terasa. Krytý bazén (ca. 11 x 10 m) je otevřen v závislosti na počasí. Slunečníky, lehátka a osušky jsou (podle dostupnosti) u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis, šipky, kulečník, boccia, lukostřelba, basketbal, vodní pólo, plážový volejbal, aerobik a využívání posilovny, multifunkční sportovní hřiště, 1x za pobyt sauna nebo parní lázeň v relaxační wellness zóně. Hotel pravidelně pořádá denní i večerní animační programy, show, diskotéku. Pro děti je připraven miniclub.
Za poplatek je wellness centrum: infračervená sauna, finská sauna, aroma parní lázeň, hammam, jacuzzi, masáže, kadeřnické a kosmetické procedury.

Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní TV, trezorem, minibarem, bezdrátovým připojením k internetu (za poplatek), klimatizací a balkónem nebo terasou (DR). K dispozici jsou i pokoje s postranním výhledem na moře. Min. obsazenost 2 dospělí, max. obsazenost 3 dospělí.
Rodinné pokoje jsou stejně vybavené, ale prostornější a s částečným výhledem na moře. Min. obsazenost 2 dospělí, max. obsazenost 2 dospělí + 2 děti nebo 3 dospělí + 1 dítě.

Stravování: Ultra all inclusive - Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, oozdní snídaně 10.00-11.00 hodin, obědy a snacky v beachbaru 12.00-15.00 hodin, 2x týdně tématický bufet, 1x za pobyt večeře v italské a bulharské stylové restauraci, občerstvení, káva, koláče a zmrzlina 15.00-17.00 hodin, půlnoční snacky 22.30-07.00 hodin, místní alkoholické a nealko nápoje 10.00-07.00 hodin, importované nápoje v lobby baru 10.00-07.00 hodin, při příjezdu je minibar na pokoji naplněn vodou a nealkoholickými nápoji.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Club Miramar s bazénem
Bulharský hotel Club Miramar - ubytování
Bulharský hotel Club Miramar s pláží

Místo

Hotel Club Miramar

Bulharsko na Facebooku