Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Calypso, Slunečné pobřeží

Bulharský hotel Calypso

Poloha

4-hvězdičkový hotel Calypso se nachází v jižní části letoviska Slunečné pobřeží v Bulharsku, asi 1 km od staré části města Nesebar a 100 km od města Varna.

Je položen cca 300 metrů od písečné pláže a nádherného pobřeží Černého moře, a je obklopen jedinečnými písečnými dunami. Vzdálenost z letiště v Burgasu je přibližně 35 km, z letiště Varna asi 120 km.

Zařízení

V roce 2009 postavený, plně klimatizovaný hotel nabízí k ubytování 110 na 4 podlažích. K jeho zařízení dále patří vstupní hala s recepcí, lobby bar, výtahy, restaurace s terasou, internetový koutek (za poplatek) a různé obchody.

V udržovaných venkovních prostorách je umístěn sladkovodní plavecký bazén s odděleným dětským bazénem, sluneční terasa a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je posilovna a šipky. Pro nejmenší hosty je připraven mini club, hotel také pravidelně pořádá denní animační program. Za poplatek je biliár, sauna a masáže, různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, satelitní TV, trezorem (za poplatek), telefonem, malou ledničkou a balkónem nebo terasou.

Studia mají podobné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější a mají navíc kombinovaný obývací pokoj s místem ke spaní.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení od 15:00 do 17:00 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje k hlavním jídlům, v baru u bazénu od 10.00 do 21:00 hodin a v lobby baru od 17:00 do 23:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2014)

Bulharský hotel Calypso s lobby
Bulharský hotel Calypso s bazénem
Bulharský hotel Calypso s restaurací
Bulharský hotel Calypso - ubytování

Místo

Hotel Calypso, Slunečné pobřeží 42° 40' 19.2144" N, 27° 42' 21.3876" E
Location

Bulharsko na Facebooku