Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Burgas Beach, Burgas

Bulharský hotel Burgas Beach na pláži

Oblíbený hotel Burgas Beach se nachází přímo na dlouhé pláži, na Slunečném pobřeží. V blízkosti hotelu se nachází mnoho nákupních a zábavních příležitostí, stejně jako obchody a bary. K místnímu centru Burgasu je to asi 1 km.

Hotel má 252 pokojů a 6 apartmánů na 19 patrech, výtahy, přijímací halu s recepcí a sejfy k pronajmutí, restauraci a bary, kavárnu, krytý bazén, malé wellness centrum, obchod a kadeřnictví. Internetové připojení WLAN je v lobby bez poplatku.
Venku se nachází bazén se skluzavkami, poolbar, lehátka a slunečníky zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je fitness, denní a večerní animace. Pro nejmenší hosty je k dispozici miniclub (od 3 do 16 let), hřiště a dětská diskotéka. Za poplatek je billiárd, solárium a vodní sporty na pláži. Zpoplatněno je také wellness centrum s bazénem a finskou saunou, které nabízí také masáže, terapie, manikúru, pedikúru a jiné kosmetické procedury.

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené sprchou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, satelitní TV, ledničkou a balkónem. Některé pokoje jsou s bočním, některé s přímým výhledem na moře.
Rodinné pokoje jsou 2 pokoje propojené dveřmi, jinak mají stejné vybavení.
Apartmány (pro 2 - 4 osoby) mají také stejné vybavení, ale navíc oddělenou ložnici a obývací část.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, různé snacky u poolbaru, místní alkoholické a nealko nápoje od 10 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Burgas Beach s bazénem
Bulharský hotel Burgas Beach - možnost ubytování

Bulharsko na Facebooku