Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bilyana Beach, Nesebar

Bulharský hotel Bilyana Beach u moře

Hotel Bilyana Beach se nachází na jihu Nového Nesebaru. Historické centrum starého města se nachází nedaleko. Hotel se nachází přímo u pláže, která je přístupná jen hotelovým hostům.

Hotel otevřený v roce 2005 nabízí k ubytování přes 130 pokojů na 8 patrech. K jeho zařízení dále patří lobby s recepcí a sejfy k pronajmutí, výtah, internetový koutek (za poplatek), hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, bar, konferenční prostory.

Venku se nachází bazén se sladkou vodou, dětský bazén, sluneční terasa, poolbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.
Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum, kde najdete bazén a fitness (zdarma), za poplatek turecké lázně, parní lázeň, saunu, solárium a masáže.

Pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, toaletou, vysoušečem vlasů, sedací soupravou, ledničkou, klimatizací, satelitní TV, telefonem, balkónem s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, po celý den snacky, pizza a zmrzlina, místní alkoholické a nealko nápoje 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Bilyana Beach s bazénem
Bulharský hotel Bilyana Beach - ubytování

Místo

Hotel Bilyana Beach 42° 39' 21.7296" N, 27° 42' 57.9024" E
Location

Bulharsko na Facebooku