Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Belleville, Djuni (Burgas)

Bulharský hotel Belleville

Hotel Belleville je součástí hotelového komplexu Duni Royal Resort, nacházející se v letovisku Djuni. Hotel je postaven na kopci s nádherným výhledem na záliv, na okraji areálu. Tunelem pod silnicí projdete na soukromou pláž, která je vzdálena od hotelu pouhých 200 m. Město Sozopol je vzdálené asi 8 km.

Jedná se o prvotřídní hotel s elegantní atmosférou. Hotel nabízí italskou restauraci á-la-á carte Milanese s nekuřáckou částí a terasou, restauraci Sozopol, restauraci Mechana, lobbybar, internet (za poplatek), diskotéku, obchody, výtah a hlídané parkoviště. Můžete využívat zařízení celého resortu kromě části Marina Royal Palace.
Ve venkovním prostoru se nachází amfiteátr, bazénový komplex (v Duni Holiday Village) s odděleným dětským bazénkem, bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování jsou tenisové kurty, stolní tenis, šipky, boccia, lukostřelba, plážový volejbal, windsurfing (s průkazem), sauna, jacuzzi, aerobic, vodní gymnastika, různé animace a večerní show. Za poplatek jsou vodní sporty na pláži, půjčovna kol, krytý bazén, minigolf, masáže, kosmetické ošetření a potapěčské centrum vzdálené 5 km.
Pro děti je k dispozici hlídání v Miniclubu od 3 do 12 let a v Teen Clubu od 12 do 16 let, dětský bazén, kreativní studio na pláži, minidisco, dětské hřiště a herna.

Hotel nabízí 201 komfortně vybavených pokojů se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, kabelovou TV, ledničkou, trezorem, klimatizací (od května do září), balkonem. Možné jsou také pokoje s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci, showcooking, 3 x týdně tématický večer, po celý den různé snacky a sendviče, odpolední kávu, čaj a koláče, půlnoční snack, místní alkoholické nápoje a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Belleville - ubytování
Bulharský hotel Belleville s restaurací
Hotel Belleville - hala

Místo

Hotel Belleville 42° 22' 20.5356" N, 27° 42' 22.9464" E
Location

Bulharsko na Facebooku