Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Atrium Beach, Elenite

Bulharský hotel Atrium Beach u moře

Hotel Atrium Beach se nachází přímo u pláže s jemným pískem, v prázdninovém městečku Elenite. Toto moderní středisko zahrnuje několik hotelů a bungalovů, malý aquapark. Ke Slunečnému pobřeží je to přibližně 10 km, po celý den se tam dostanete pravidelnou autobusovou linkou. Nejbližší obchody jsou vzdálené 200 metrů, letiště Burgas asi 30 kilometrů.

Čtyřhvězdičkový hotel nabízí k ubytování více než 140 pokojů na 8 patrech. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (trezory k pronajmutí) a posezením, lobby bar a nekuřácká restaurace (v suterénu), směnárna, 2 výtahy, kadeřnictví, konferenční sál, internetové připojení WLAN, prádelna a parkoviště.

Venku najdete bazén se sluneční terasou a poolbar. Lehátka a slunečníky jsou zde i na pláži k zapůjčení zdarma, plážové osušky na kauci. Plážový bar s terasou není součástí all inclusive.
Pro děti je k dispozici dětské hřiště, herna a miniclub (4-12 let).

V ceně ubytování je posilovna, vstup do vodního parku (vzdálený asi 150 metrů). Za poplatek jsou tenisové kurty, minigolf, bowling, vodní sporty na pláži, wellness centrum vzdálené cca 250 metrů.
Hotel pravidelně pořádá zábavný animační program.

Hezky zařízené pokoje (cca 18 m²) jsou vybavené koupelnou, WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, lednicí, TV se satelitním příjmem, trezorem, balkónem s postranním výhledem na moře, maximální obsazenost: 3 dospělí).
Rodinné pokoje (cca 50 m²) mají stejné vybavení, navíc oddělený obývací pokoj s ložnicí. Maximální obsazenost: 2 dospělí a 2 děti nebo 3 dospělí a 1 dítě.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Večeře jsou také možné ve 3 á-la-carte restauracích (nutná předchozí rezervace). Po celý den různé sendviče, pizza, hot-dogy a kebab, káva, čaj, zákusky a sladké pečivo (10:00-22:30 hodin). Místní alkoholické a nealko nápoje k jídlu a v lobby baru (8:30-22:30 hodin), při večerní zábavě až do 24:00 hodin a v nočním klubu až do 02:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Atrium Beach s bazénem
Bulharský hotel Atrium Beach s pláží
Bulharský hotel Atrium Beach - ubytování

Místo

Hotel Atrium Beach

Bulharsko na Facebooku