Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Andalusia, Elenite

Bulharský hotel Andalusia u moře

Působivý hotel Andalusia se nachází v zálivu, přímo u hotelové písečno-oblázkové pláže (doporučují se boty do vody), a je součástí komplexu Elenite Holiday Village. 12 km je vzdálené centrum letoviska Sluneční pobřeží s mnoha nákupními a zábavními možnostmi. Do okolí jezdí pravidelná autobusová doprava, zastávka je asi 50 m od hotelu.

V sezóně 2006/07 postavený hotel je rájem pro rodiny s dětmi, k ubytování nabízí 240 pokojů. Celé hotelové zařízení se jinak skládá z několika 1-2 patrových řadových domků, dalšího bytového komplexu ve svahu a 4 hotelů v blízkosti pláže. K zařízení hotelu Andalusie dále patří přijímaci hala s recepcí a lobby bar, restaurace s nekuřáckou částí, obchody, lékařská ordinace.

Venku najdete sladkovodní bazén s odděleným bazénem pro děti. Ručníky, lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.
Pro děti je také připraven nejméně 5x týdně půldenní program v miniclubu (4-12 let) a dětské hřiště.

V ceně ubytování je volný vstup do aquaparku, tenisové kurty (kurzy a vybavení za poplatek), plážový volejbal, vodní pólo, plážový fotbal, aerobic, šipky, posilovna, minigolf, vodní šlapadla. Hotel několikrát týdně pořádá zábavní programy během dne a večer, různá show, živou hudbu a taneční hodiny.

Za poplatek je biliárd, bowling, jízda na koni, vodní sporty na pláži, jako například jízda na banánu nebo kánoe. Zpoplatněno je také wellness a spa centrum se saunou, jacuzzi a tureckými lázněmi, a také masáže.

Komfortní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, satelitní TV, miniledničkou, koberci a balkónem.
K dispozici jsou i pokoje s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 1x za týden tématická bufetová večeře, možnost večeře ve dvou restauracích à-la-carte (rezervace předem nutná). Káva, čaj, pečivo a zmrzlina během dne, různé snacky (10:30-17:30 hodin) v celém komplexu, místní alkoholické a nealko nápoje až do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Andalusia s bazénem
Bulharský hotel Andalusia s lobby
Bulharský hotel Andalusia - ubytování

Místo

Hotel Andalusia 42° 42' 12.6576" N, 27° 48' 42.174" E
Location

Bulharsko na Facebooku