Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Admiral, Zlaté Písky

Bulharský hotel Admiral na pobřeží

Hotel Admiral se nachází v srdci letoviska Zlaté Písky, od pláže s jemným pískem ho dělí jen pobřežní promenáda. Mnoho obchodů, restaurací, kaváren a kiosků je od hotelu vzdálených jen několik kroků.

K vybavení hotelu patří stylová přijímací hala s recepcí a útulným koutkem k posezení, lobby a bar, WLAN zdarma ve veřejných prostorách, 3 výtahy, obchody a kadeřník. Dále se zde nachází hlavní restaurace v nekuřácké části a terasa s výhledem na pobřežní promenádu, kavárna a krytý bazén s minerální vodou.
Ve venkovní části mezi promenádou a pláží je bazén se sladkou vodou s integrovaným dětským bazénem, bar a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou zdarma, na pláži za poplatek.

Ze sportovních a wellness aktivit jsou zdarma fitness, billiár a whirlpool. Za poplatek jsou vodní sporty na pláži (napč. plachtění, banán, vodní lyže nebo parasailing) a moderní wellness centrum s lékařským dohledem (parní lázně, sauna, solárium, masáže a kosmetika).

Komfortně vybavené pokoje disponují telefonem, internetovým připojením, televizí se satelitem, minibarem, klimatizací, fénem, vanou nebo sprchou, WC a balkónem s výhledem na moře.
Rodinné pokoje se skládají ze dvou dvojlůžkových pokojů propojených dveřmi, jinak mají stejné vybavení jako pokoje.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu, vegetariánská jídla na přání.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu Admiral v Bulharsku
Bulharský hotel Admiral - možnost ubytování

Komentáře

Byla to pěkná dovolená v pěkném hotelu. Kdyby byl personál trochu přátelštější, jídlo a bazén trošku lepší, jednalo by se o top hotel. Hotel i pokoje byly jinak výborné. Hotel leží přímo v centru, tedy uprostřed dění. Nebyl zde žádný animační program, což nám vůbec nevadilo. Vodní sporty byly přímo na pláži. Hotel nenabízí bohužel vlastní pláž, kde by byly lehátka a slunečníky v ceně nebo aspoň se slevou.

Bulharsko na Facebooku