Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sol Nessebar Mare, Nesebar

Bulharský hotel Sol Nessebar Mare s bazénem

Hotel Sol Nessebar Mare patří k hotelovému komplexu, který se skládá ze 3 částí (ještě Sol Nessebar Bay a Sol Nessebar Palace). Nachází se nedaleko pěkné písečné pláže, která je přístupná po schodech. Z vyvýšeniny budete mít hezký výhled na mořskou zátoku. Staré město Nesebar je vzdálené asi 2,5 kilometru.

Hotel nabízí k ubytování asi 340 pokojů na 7 patrech. Dále k jeho zařízení patří recepce, lobbybar, animační bar, restaurace s nekuřáckou částí, směnárna, internetová místnost (za poplatek), noční klub, minimarket, obchod se suvenýry, kadeřnictví, salón krásy, lékařská ordinace, panoramatické výtahy.

Ve venkovním prostoru najdete bazénový komplex se sluneční terasou, poolbar a beachbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu a na terase k zapůjčení zdarma (osušky na kauci), na pláži jsou k dispozici za poplatek.
Pro děti ve věku 4 - 14 let je připraven miniclub, dětský bazén s klouzačkami, dětské hřiště, hrad a minidisco.

V ceně ubytování je stolní tenis, šipky, boccia, víceúčelové sportovní hřiště, fitness, vířivka a krytý bazén (v hotelu Sol Nessebar Palace). Přes den i večer se konají nejrůznější animační programy a show.
Za poplatek je tenis, minigolf, kola, biliárd, na pláži šlapadla, plachtění, surfování a další vodní sporty od místních provozovatelů. V hotelovém komplexu se nachází wellness a beauty centrum "Rose Spa Center", které nabízí nejrůznější procedury (fyzioterapie, masáže, sauna,…).

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, minibarem, satelitní televizí, telefonem, koberci, trezorem, balkónem. Za příplatek je možný výhled na moře.
Rodinné pokoje se skládají ze dvou od sebe oddělených pokojů, které jsou propojeny průchozími dveřmi.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 2x týdně se koná tématická večeře, po celý den různé snacky v poolbaru, odpolední káva, čaj a dezerty v lobbybaru, alkoholické a nealko nápoje od 10.00 do 23.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Sol Nessebar Mare - ubytování
Bulharský hotel Sol Nessebar Mare a nedaleká pláž

Místo

Hotel Sol Nessebar Mare 42° 39' 13.0104" N, 27° 41' 59.8704" E

Komentáře

Celkem to byla velmi příjemná dovolená. Kdo má rád klid, je to pro něj to pravé místo. Kdo se raději baví na divoké párty, měl by si vybrat jiné místo. Celý hotelový komplex je velmi pěkný. Každé ráno a každý večer se vše uklízelo. Pokoj byl velký a velmi hezky zařízený. Někteří zaměstnanci hovořili velmi dobře anglicky a německy. Pláž je pěkná, ale celkem malá. Jídlo bylo velmi dobré a výběr byl široký. Nabízeli skvělé ovoce.
Location

Bulharsko na Facebooku