Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sunset Resort Family, Pomorie

Bulharský hotelový komplex Sunset Resort u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Sunset Resort Family se nachází u jižní pláže bulharského letoviska Pomorie. Centrum je vzdálené asi 3 kilometry, kam se dostanete kyvadlovou dopravou (za poplatek).

Zařízení

Sunset Resort je rozlehlý, luxusní hotelový resort se 7 budovami a 900 bytovými jednotkami. Hotel Family nabízí k ubytování 130 apartmánů a je oddělen pouze malou silnicí od protilehlého Sunset Resortu s budovami Alfa, Beta, Delta, Eta a Sigma.

K zařízení dále patří recepce s lobby bary, směnárna / automat, obchody, kavárny, cukrárny, á-la-carte restaurace (asijská, francouzská, italská kuchyně, rybí speciality), internetový koutek, spa a wellness centrum, krytý bazén, kadeřnictví.

Ve venkovních prostorách jsou umístěny různé bazény, pool bary, dětské bazény a skluzavky, Lazy-River (líná řeka) a jiné vodní atrakce. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je stolní tenis, bowling, aerobik, vodní gymnastika, vodní pólo, plážový volejbal. V resortu se pravidelně pořádají denní a večerní animační programy. Pro nejmenší hosty je k dispozici dětské hřiště, mini club (4 - 12 let) a mini disco.

Za poplatek je biliár, bowling, půjčovna kol, vodní sporty na pláži od místních provozovatelů a spa wellness centrum, kde najdete posilovnu, salón krásy, saunu, parní lázeň a masáže.

Všechny sportovní a zábavní možnosti se nacházejí v protilehlém Sunset Resortu.

Ubytování

Apartmány typu A (cca 70 m2) mají obývací pokoj s rozkládací pohovkou, 2 samostatné ložnice (se spojovacími dveřmi nebo opticky oddělené), kuchyňský kout, koupelnu se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, telefon, TV se satelitním příjmem, trezor a minibar (na vyžádání, za poplatek), balkón nebo terasu s výhledem do krajiny.

Apartmány typu B (cca 40 m2) mají podobné vybavení, ale jsou menší a mají jen 1 oddělenou ložnici (spojovací dveře nebo opticky oddělené).

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci, obědy a večeře jsou možné také v gril restauraci aparthotelu Alfa, kontinentální snídaně pro spáče (až do 10:30), zmrzlina v baru u bazénu (10 - 17 hodin), káva a koláče (15 - 17 hodin), místní alkoholické nápoje a koktejly, nealkoholické nápoje (9 - 24 hodin).

(údaje jsou z roku 2012)

Byla to velmi dobrá dovolená za příjemné peníze, Family Resort byl sice ještě ve výstavbě, ale nic nás nerušilo.

Bulharský hotelový komplex Sunset Resort s bazény
Bulharský hotelový komplex Sunset Resort - ubytování

Místo

Hotel Sunset Resort Family, Pomorie 42° 33' 48.4992" N, 27° 36' 10.0908" E
Location

Bulharsko na Facebooku