Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Serenity Bay, Carevo

Bulharský hotel Serenity Bay u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Serenity Bay je umístěn přímo u široké, mírně se svažující pláže, na okraji malé rybářské vesničky Carevo v Bulharsku. Do místního centra je to asi 2 km daleko, letiště je vzdálené 75 km.

Zařízení

Hotel nabízí k ubytování 212 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, internetové připojení ve veřejných prostorách (zdarma), lobby bar, malý obchod, kadeřnictví, prádelna.

Ve venkovních prostorách jsou umístěny 3 bazény, sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je fitness centrum, aerobic, plážový volejbal a fotbal, wellness centrum s whirlpoolem a saunou. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animace, a různá show.

Za poplatek jsou masáže a další procedury, vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Pro nejmladší hosty je připraven mini club (4 - 12 let) a program pro teenagery, mini disco, dětské hřiště, dětská herna, oddělený dětský bazén.

Ubytování

Příjemně zařízená studia jsou vybavená koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, kuchyňským koutem (kávovar, mikrovlnná trouba, toustovač, lednička), ložnicí kombinovanou s obývacím pokojem, centrální klimatizací, trezorem, televizí, telefonem, rozkládací pohovka. Za příplatek je výhled na moře.

Apartmány mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc oddělenou ložnicí. Za příplatek je výhled na moře.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, občerstvení přes den, odpolední moučníky, nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje od 11:00 do 23:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Bulharský hotel Serenity Bay s pláží
Bulharský hotel Serenity Bay s bazénem
Bulharský hotel Serenity Bay - ubytování

Místo

Hotel Serenity Bay, Carevo 42° 9' 26.1072" N, 27° 51' 54.3564" E

Komentáře

Dobrý den všem tady, zdravím z Bulharska, z městečka Carevo na jihu, provozuji rodinný penzion těsně u moře, pokud plánujete dovolenou na rok 2015, bude vás i víc a nebo jste 2 i 3 rodiny či parta přátel nebo kamarádů, ráda vás uvidím a ubytuji. Moře teplé, čisté a klidné, hlavně v průběhu června-července-srpna. Carevo má všechno, co je potřeba mít po ruce, spoustu obchodů, banka, pošta, bankomat i menší supermarket, kde je skutečně levně. Pokud budete mít chviličku, koukněte se i na můj web: http://snezanka.webnode.cz/. Přeji příjemný konec roku 2014 a krásnou sezónu 2015. Sněžanka. Mluvím česky :-)
Location

Bulharsko na Facebooku