Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Royal Bay, Elenite

Bulharský hotel Royal Bay u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Royal Bay se nachází v klidné lokalitě bulharské prázdninové oblasti Elenite, s krásným panoramatickým výhledem do okolí. Leží přímo u 800 m dlouhé, písečno - oblázkové pláže na konci zálivu (koupací boty jsou doporučené).

Místní centrum s mnoha nákupními a zábavními příležitostmi, restauracemi a bary je vzdálené jen několik minut pěšky (cca 300 m) od hotelu. Letovisko Slunečné pobřeží je vzdálené asi 12 km. Zastávka veřejné autobusové dopravy je cca 500 metrů daleko.

Zařízení

Příjemný prázdninový hotel s nádhernou polohou nabízí ideální podmínky pro komfortní dovolenou, byl postaven v roce 2001. K ubytování je připraveno 135 pokojů a 15 suit na 8 podlažích.

K zařízení hotelu patří moderní vstupní hala s recepcí (trezory k pronajmutí), 2 výtahy, lobby bar, internetový koutek (za poplatek), klimatizovaná a nekuřácká restaurace, bar, TV místnost.

Ve venkovním areálu je umístěn sladkovodní plavecký bazén s odděleným dětským bazénem, sluneční terasa a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, plážové ručníky jsou na kauci.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty jsou zdarma připraveny sportovní aktivity jako fitness centrum, aerobik, plážový volejbal a fotbal, vodní pólo, biliár, šipky, stolní tenis, petanque, půjčovna kol, víceúčelové sportovní hřiště, aquapark v Elenite.

Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavní program s hrami a show, taneční kurzy a jazykové lekce. Pro nejmenší hosty je k dispozici mini club (3 -12 let) a teen club (13 - 18 let), mini disco, dětské hřiště.

Za poplatek jsou 2 tenisové kurty, minigolf, bowling, wellness centrum s masážemi, vířivkou, saunou a parní lázní, různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Komfortně a vkusně zařízené pokoje (cca 25 m2, max. 2 dospělí a 2 děti) jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, trezorem, klimatizací (centrálně řízenou), malou ledničkou, balkónem s výhledem na moře nebo do vnitrozemí.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, čerstvé saláty, zelenina a ovoce, občerstvení od 10:30 do 17:30 hodin, během dne také zmrzlina, káva / čaj, pečivo a koláče. Možnost večeří ve 3 restauracích à-la-carte (nutná rezervace předem). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje k jídlům a na barech 8:30 - 24:00 hodin, za příplatek jsou dovozové nápoje v baru "Galaxy".

(údaje jsou z roku 2012)

Bulharský hotel Royal Bay - ubytování
Bulharský hotel Royal Bay s restaurací
Bulharský hotel Royal Bay s bazénem
Bulharský hotel Royal Bay s pláží
Bulharský hotel Royal Bay s barem

Místo

Hotel Royal Bay, Elenite 42° 42' 16.416" N, 27° 49' 6.402" E
Location

Bulharsko na Facebooku