Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand & Spa Resort, Pomorie

Bulharský hotel Grand & Spa Resort

5-hvězdičkový Grand Hotel & Spa Resort se nachází na okraji letoviska Pomorie, mezi solným jezerem a Černým mořem. Místní solné jezero je známé pro své léčivé účinky.

Od dlouhé písečné pláže je oddělen jen malou silnicí, která se dá přejít po malém mostě od hotelu. Centrum města je vzdálené asi 500 metrů.

Prvotřídní a luxusní lázeňský hotel byl postaven v roce 2007 ve stylu kombinace tradiční elegance a moderního designu. K ubytování nabízí více než 170 pokojů.

K jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, lobby bar, internet, balneoterapie, spa a wellness centrum, 3 kryté bazény (mořská voda, dětský bazén, jacuzzi), posilovna, fitness bar, obchody, kadeřnictví , lékař, cukrárna, restaurace a bary, á-la-carte restaurace (barbecue, turecká, středomořská, mezinárodní a orientální kuchyně).

Ve venkovní upravené zahradě najdete 3 další bazény (1 z toho vyhřívaný), pool bar, sky bar. Lehátka, slunečníky a ručníky u bazénu jsou k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek. Bazén a Skybar, 3 bary (v sousední budově).

Grand Hotel má v současné době největší a velmi dobře vybavené lázeňské a wellness centrum v Bulharsku. V ceně ubytování je zdarma krytý bazén s vodou z nedalekého solného jezera, whirlpool, finská sauna, ruská sauna, parní lázeň, relaxační zóna s lehátky, ledová místnost, Kneippova cesta, zážitkové sprchy a kontrastní bazén, posilovna a mini golf.

Za poplatek je Rasul lázeň, turecké lázně, různé wellness a beauty procedury, léčebné a wellness masáže, koupele, tělové peelingy, dále 2 tenisové kurty, 2 squashové kurty, biliárd, vodní sporty. Hotel má také vlastní fotbalový stadion.

Komfortně a luxusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou a WC, vysoušečem vlasů, koupacím pláštěm a pantoflemi, klimatizací, telefonem, trezorem, interaktivní TV s přístupem na internet, bezdrátovým připojením k internetu, mini barem a výhledem na moře.

Apartmány jsou o něco prostornější, mají navíc oddělený obývací pokoj s místem ke spaní, ale jinak mají stejné vybavení jako pokoje.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - v závislosti na obsazenosti hotelu snídaně a večeře formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Bulharský hotel Grand & Spa Resort - ubytování
Bulharský hotel Grand & Spa Resort s restaurací
Bulharský hotel Grand & Spa Resort s bazénem

Místo

Hotel Grand & Spa Resort, Pomorie 42° 33' 58.392" N, 27° 38' 18.1968" E
Location

Bulharsko na Facebooku