Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Duni Royal Belleville, Djuni

Bulharský hotel Duni Royal Belleville s pláží

4-hvězdičkový hotel Duni Royal Belleville je umístěn na vyvýšeném místě, na okraji obce Djuni. Nabízí výjimečný výhled na celou zátoku a okolní stromy.

K soukromé hotelové pláži, která je vzdálená cca 200 metrů, se dostanete prostřednictvím podchodu. Město Sozopol je asi 8 km daleko, letiště Burgas asi 53 km a letiště Varna přibližně 170 km.

Hotel postavený v roce 2003 je součástí Duni Royal Resortu, k ubytování nabízí 201 pokojů a suit na pěti patrech.

Dále k jeho zařízení patří prostorná vstupní hala s 24-hodinovou recepcí, lobby bar, restaurace Sozopol a Mechana, italská à-la-carte restaurace Milanese s nekuřáckým prostorem a terasou, internetový terminál (za poplatek), výtah, obchody.

Ve venkovním prostoru se nachází amfiteátr, plavecký bazén, pool-/snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, ručníky na kauci.

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít jacuzzi, saunu a posilovnu (v hotelu Pelican), open-air fitness prostor (v hotelu Holiday Village), dále sportovní aktivity jako stolní tenis, tenis (osvětlení za poplatek), boccia, lukostřelba, plážový volejbal.

6 dní v týdnu hotel pořádá animace, večerní show a živou hudbu. Pro nejmenší návštěvníky je připraven mini club (pro děti od 3 do 12 let) a teenage club (12 až 16 let), každý v čase 10 - 12.30 a 14 - 17.30 hodin, dětský bazén, kreativní studio na pláži, mini-disco, dětské hřiště, herna.

Za poplatek je krytý bazén, masáže, kosmetické procedury, mini golf, půjčovna kol, vodní sporty na pláži, potápěčské centrum vzdálené asi 5 km.

Pokoje (cca 23 m2) jsou pohodlně zařízené v teplých barvách, k jejich vybavení patří velká koupelna s vanou a vysoušečem vlasů, individuálně nastavitelná klimatizace, satelitní TV, telefon s přímou volbou, lednička, trezor, koberec nebo terakotové dlaždice, velká veranda nebo balkon se skvělým výhledem (za příplatek na moře).

Suity (40 - 42 m2) mají podobné vybavení, ale navíc obývací pokoj s rozkládacím gaučem a oddělenou ložnici s 2-lůžkem.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře v hlavní restauraci, po celý den občerstvení, sendvičový bar, odpolední káva a koláče, nealkoholické nápoje, káva a čaj, místní alkoholické nápoje, točené pivo, místní víno.

2 x týdně je možná večeře v restauraci à-la-carte v hotelu Belleville (italská kuchyně), nebo v Holiday Village (bulharské kuchyně), nutná rezervace předem. Hotel vám také připraví piknikový balíček na výlety.

(údaje jsou z roku 2012)

Bulharský hotel Duni Royal Belleville
Bulharský hotel Duni Royal Belleville s bazénem
Bulharský hotel Duni Royal Belleville s restaurací
Bulharský hotel Duni Royal Belleville - ubytování

Místo

Hotel Duni Royal Belleville 42° 22' 20.3124" N, 27° 42' 26.424" E

Komentáře

Můžeme všem vřele doporučit tento hotel a rádi se sem zase někdy vrátíme. Pro děti tady fungují různé kluby, v závislosti na věkové skupině a pod dohledem animátorů. Najdete tady tiché zákoutí, ale také akci a zábavu. Areál je velký, ale dobře udržovaný. Pokoje byly velmi čisté a pohodlné, ale také tiché. Na uvítanou jsme dostali drink a pěkné osobní přivítání. Měli jsme pocit, že jsme tady opravdu vítáni jako hosté a nejen jako "číslo pokoje". Pláž je vzdálená asi tři minuty chůze, přes podchod. V hotelových obchodech si můžete koupit kosmetiku, ale i suvenýry a oblečení. Pokud se chcete vydat na procházku po městě, můžete si vzít taxi do Sozopolu. Resort dělá každý večer show, a skutečně velmi profesionální. Jednou týdně byla beach párty s ohněm a ohňostrojem. Jídlo bylo formou obrovského bufetu, pro každého něco. I když jste přišli na jídlo pozdě, pořád jste měli z čeho vybírat, protože se neustále doplňovalo. Na stole byly vždy čisté ubrusy a ubrousky, špinavé nádobí personál rychle odnášel. Čerstvé pokrmy byly připravovány přímo před hosty, jako třeba palačinky ráno, omelety a smažená vejce. Zvláště velký byl salátový bar a široký sortiment ovoce. Na pláž to bylo asi 2 minuty daleko, lehátka a slunečníky jsou zdarma. Byl tady i plážový bar a sendvičový koutek pro ty hladové. WC je na každých 100 metrech, bylo připraveno i dost odpadkových košů. Pláž se denně uklízela.
Location

Bulharsko na Facebooku