Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Duni Holiday Village, Djuni

Bulharský hotel Duni Holiday Village u moře

4-hvězdičkový hotel Duni Holiday Village se nachází na malé vyvýšenině v jednom z nejjižnějších letovisek Bulharska. Leží uprostřed chráněné oblasti s krásným výhledem na zátoku.

Najdete ho asi 400 metrů daleko od 4 km dlouhé, široké a písčité pláže, v prázdninovém zařízení Duni Royal Resort. Starobylé město Sozopol s malebnými uličkami je vzdálené asi 8 km. Transfer z letiště trvá asi 1 hodinu.

Zařízení

Hotelový komplex nabízí k ubytování 293 pokojů, které jsou umístěny do několika jedno- nebo vícepatrových budov a vilek. Dále k zařízení patří vstupní hala s recepcí a lobby barem (hotel Belleville), směnárna, hlavní restaurace s terasou, 2 á-la-carte restaurace (bulharská, italská), diskotéka, internetové připojení (za poplatek), obchod se suvenýry, kadeřnictví.

Ve venkovním prostoru je umístěn amfiteátr, prostorný bazén se sluneční terasou, pool bar a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, ručníky na kauci.

Sport a zábava

V ceně ubytování je windsurfing (při předložení surfařského průkazu), vodní pólo, plážový volejbal, aqua aerobik, plážový fotbal, 10 tenisové kurty, stolní tenis, šipky, boccia, lukostřelba, sauna a jacuzzi (hotel Pelican), aerobic, tae-bo, strečink, taneční kurzy, diskotéka, večerní show v amfiteátru a plážové párty, animační programy.

Pro nejmenší hosty je k dispozici oddělený dětský bazén, dětské hřiště, mini club (3-12 let) a teen club (12 - 16 let), minidisco, speciální dětská menu.

Za poplatek je minigolf, biliár, jízda na banánu a jiné motorizované vodní sporty, půjčovna kol, procedury a kosmetika ve wellness centru (hotel Marina Royal Palace).

Ubytování

Příjemně a pohodlně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací (15.6. - 15.9.), telefonem, TV se satelitním příjmem, mini ledničkou (minibar na vyžádání), trezorem, balkónem nebo terasou.

Rodinné pokoje jsou umístěné ve vilkách, mají stejné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější a mají navíc posezení a oddělený obývací pokoj kombinovaný s ložnicí.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, 2x týdně tématický bufet ve večerních hodinách. Večeřet můžete ve 2 á-la-carte restauracích (nutná rezervace) bez příplatku. Odpolední káva, koláče a občerstvení, místní alkoholické a nealkoholické nápoje v restauracích a barech do 2:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Bulharský hotel Duni Holiday Village a jedna z vilek
Bulharský hotel Duni Holiday Village a pláž
Bulharský hotel Duni Holiday Village s bazénem
Bulharský hotel Duni Holiday Village - ubytování

Místo

Hotel Duni Holiday Village, Djuni 42° 22' 14.862" N, 27° 42' 16.2468" E
Location

Bulharsko na Facebooku