Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Chrisantema, Slunečné pobřeží

Bulharský hotel Chrisantema

Poloha

4-hvězdičkový hotel Chrisantema se nachází asi 250 metrů od dlouhé a krásné písečné pláže na pobřeží Bulharska. V jeho bezprostřední blízkosti najdete velké množství restaurací, barů, kaváren a obchodů. Centrum letoviska Slunečné pobřeží je vzdálené cca 600 metrů.

Zařízení

Moderní, plně klimatizovaný hotel byl postaven v roce 2004 a nabízí k ubytování 420 pokojů, které jsou rozmístěné do 2 budov s 3 a 8 patry.

K dalšímu zařízení hotelu patří lobby, recepce (trezory k pronajmutí, cca 2,50 € / noc), výtahy, internetové připojení WiFi (zdarma), hlavní restaurace, několik tématických restaurací, á-la-carte restaurace (za příplatek), bary, obchody, kasino. Parkování u hotelu je možné za poplatek (cca 5 € / noc).

V krásné a udržované zahradě se nachází sladkovodní plavecký bazén, dětský bazén, dětské hřiště, pool bar a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma posilovna, šipky, aerobic, boccia. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animační programy pro malé i velké. Pro nejmenší hosty je připraven mini club (4 – 12 let).

Za poplatek je biliár, tenis, stolní tenis, půjčovna kol, sauna, jacuzzi, masáže a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Moderně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, ledničkou, klimatizací a balkónem.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, po předchozí rezervaci možná večeře v tématické restauraci, občerstvení na terase hlavní restaurace od 11.00 do 15.00 hodin, zmrzlina v baru u bazénu 15.00 - 18.00 hodin, dezerty v lobby baru 15.00 - 18.00 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje v barech hodin od 10.00 do 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Bulharský hotel Chrisantema s bazénem
Bulharský hotel Chrisantema s restaurací
Bulharský hotel Chrisantema - ubytování

Místo

Hotel Chrisantema, Slunečné pobřeží 42° 41' 19.9068" N, 27° 42' 30.42" E
Location

Bulharsko na Facebooku