Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Casablanca, Obzor

Bulharský hotel Casablanca s bazénem

Poloha

4-hvězdičkový hotel Casablanca se nachází v klidném prostředí, je vhodný pro relaxaci a odpočinek. Je umístěn na břehu řeky, v severní části městečka Obzor.

Od asi 6 km dlouhé písečné pláže je vzdálen přibližně 150 metrů. Centrum s pěší zónou, s mnoha bary a restauracemi je cca 500 metrů daleko. Letiště Burgas je asi 50 km daleko.

Zařízení

Hotelový komplex pochází z roku 2006, naposledy byl rekonstruován v roce 2011, a k ubytování nabízí 60 standardních pokojů a 104 apartmánů. K dalšímu zařízení patří vstupní hala s recepcí (pronájem trezorů), internetové Wi-Fi připojení, výtah, restaurace s terasou, 2 bary, konferenční místnost, wellness centrum, beauty centrum, prádelna.

Ve venkovním areálu je umístěn plavecký bazén s odděleným dětským bazénem, částečně zastřešený pool / snack bar, sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít vodní pólo, volejbal, posilovnu, stolní tenis a tenisový kurt, mini fotbalové hřiště, šipky. Hotel pravidelně pořádá sportovní a animační program, pro nejmenší návštěvníky je připraveno dětské hřiště a mini club (4 až 12 let).

Za poplatek je biliár a wellness centrum, kde najdete saunu, jacuzzi, masáže a lázeňské procedury. Zpoplatněné jsou také vodní sporty na pláži a půjčovna kol od místních provozovatelů.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, internetovým WiFi připojením (za poplatek), satelitní TV, telefonem s přímou volbou, klimatizací, posezením a balkónem.

Studia jsou podobně vybavená, ale mají navíc kuchyňku, ledničku, kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, balkón nebo terasu na mořskou stranu.

Apartmány mají podobné vybavení jako studia, ale jsou prostornější, mají navíc oddělenou ložnici. Apartmány Komfort-Plus jsou umístěné v horních patrech s balkónem na mořskou stranu.

Stravování

Snídaně nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů nebo výběrem z menu (v závislosti na sezóně a obsazenosti hotelu), v čase 10:30 - 11:30 a 15:30 - 17:00 hodin občerstvení a pečivo, stejně jako káva a čaj. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje od 9:00 do 23:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Bulharský hotel Casablanca - ubytování

Místo

Hotel Casablanca, Obzor 42° 49' 34.0608" N, 27° 52' 56.406" E

Komentáře

Dovolená se nám moc líbila, pokud si chcete jen odpočinout a relaxovat na pláži, hotel Casablanca je pro vás ideální. Měli jsme objednané jen snídaně, výběr jídla u bufetu byl velký. Bazén jsme nevyužívali, vypadal ale velmi čistě.
Location

Bulharsko na Facebooku