Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aqua Azur, Svatý Konstantin

Hotelový areál Aqua Azur v Bulharsku

Hotel Aqua Azur se nachází uprostřed zeleně na okraji letoviska Sveti Konstantin, na svahu s pěkným výhledem na moře. Pláž, na kterou se dostanete po překonání schodů, je vzdálena cca 150 m (lehátka a slunečníky jsou zde k zapůjčení za poplatek). Centrum s obchody a restauracemi je vzdálené asi 400 m. Během dne jezdí pravidelné autobusové spojení do Varny, autobusová zastávka je vzdálena 150 m od hotelu.

Moderně vybavený a plně klimatizovaný hotel střední třídy nabízí 169 pokojů v 8 patrech, výtahy, velkoryse řešenou, moderní přijímací halu s recepcí (sejf k pronajmutí), lobby, TV koutek, internetový koutek (za poplatek), nekuřáckou restauraci s terasou.

V ceně ubytování je krytý bazén a malá posilovna, za poplatek billiárd a stolní tenis. Pro děti je k dispozici dětský bazén, dětská herna a hřiště.
Wellness za poplatek: Spa centrum, léčebné programy při kloubních problémech, thajské masáže, geotermální terapie, podvodní masáže, aromaterapie. Veškeré wellness balíčky je možné si rezervovat na recepci.

Moderně zařízené pokoje mají klimatizaci, telefon, TV se satelitem, minibar (za poplatek), koupelnu, WC, balkón s výhledem na moře nebo do krajiny.
Rodinné suity mají oddělený prostor pro spaní, jinak jsou stejně vybavené (minimální obsazení: 3 dospělí, maximální obsazení: 2 dospělí + 3 děti nebo 3 dospělí + 2 děti).

Stravování: All inclusive - bohatý snídaňový bufet, lehký oběd podávaný formou bufetu se salátovým barem, večerní bufet se studenými a teplými pokrmy, 1 x za týden tématický večer (mimo hlavní sezónu, dle obsazení hotelu, může být jídlo výběrem z menu.). Odpoledne se podává čaj a káva, koláče nebo pečivo a zmrzlina. Během jídla a na baru místní nealko nápoje a místní alkoholické nápoje jako pivo, víno, voda, gin nebo brandy 11:00 - 23:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Bulharský hotel Aqua Azur - možnost ubytování

Komentáře

Hotel byl čistý a celkový dojem byl pěkný (bazén, jídelna, lobby). Pokoje byly prostorné a také čisté, ručníky se měnily každý den. Jídlo bylo chutné, ale bohužel se stále opakovalo, po hlavním jídle jsou nabízeny stále jen melouny a koláče, což je škoda. Pláž byla dobrá, ale kvůli schodům se na ní člověk s malými dětmi dostával obtížně, bez dětí to není problém, ale s kočárkem bylo zapotřebí 2 lidí.

Bulharsko na Facebooku