Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Sunset Resort Beta, Pomorie

Bulharský komplex hotelů Sunset Resort

Poloha

4-hvězdičkový apartmánový hotel Sunset Resort Beta se nachází přímo u pláže. Místní centrum bulharského střediska Pomorie s nákupními příležitostmi, bary a restauracemi je vzdálené asi 3 km. Dostanete se tam kyvadlovou dopravou (za poplatek).

Zařízení

Tento moderní aparthotel o 6 patrech byl otevřen v létě 2007, patří k rozlehlému komplexu Sunset Resort a je obzvláště ideální pro rodiny s dětmi.

K ubytování nabízí více než 60 apartmánů, dále k jeho zařízení patří malé, vkusně zařízené lobby s recepcí, 2 výtahy, lobby bar, hlavní restaurace (nekuřácká), á-la-carte restaurace.

Ubytovaní hosté mohou také využít služby v sousedním hotelu Sigma: internetový koutek, kadeřnictví, kosmetický salón, obchody, krytý plavecký bazén, lázeňské a wellness centrum s vitamínovým barem, jacuzzi, fitness studiem, zdravotní středisko.

Stejně tak je možné využívat ostatní zařízení v celém komplexu : 3 další lobby bary, café-bar a další 4 á-la-carte restaurace (italská, francouzská a asijská kuchyně, rybí speciality), čistírna.

V udržované zahradě Sunset Resortu jsou k dispozici tři bazény s odděleným dětským bazénem, 2 pool bary, vodní skluzavky pro děti, samostatný dětský bazén. Plážové ručníky, lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži jsou lehátka a slunečníky za poplatek.

Sport a zábava

V ceně pobytu all inclusive je plážový volejbal, vodní pólo, šipky, stolní tenis, boccia a aerobik jako součást programu animace během dne a také jacuzzi ve wellness centru. Hotel pravidelně pořádá denní i večerní zábavní program.

Speciálně pro mladší hosty je připraven mini club (6x týdně) s programem pro děti ve věku 4 - 12 let a klub pro starší děti ve věku 13 až 18 let.

Za poplatek je půjčovna kol, fitness, biliár, bowling a vodní sporty na pláži. Zpoplatněné jsou také masáže, solárium, parní lázeň a sauna ve wellness centru.

Ubytování

Moderně zařízené apartmány jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní TV, ložnicí a odděleným obývacím pokojem (rozkládací lůžko), plně vybaveným kuchyňským koutem (dvouplotýnkový vařič, trouba, lednička s mrazákem), klimatizací, trezorem (za poplatek), balkónem nebo terasou.

Stravování

All inclusive - snídaně formou bufetu, pozdní snídaně do 11 hodin, na oběd si můžete vybrat z bufetu nebo menu v gril restauraci (nutná rezervace předem, bez příplatku, 12 až 15 hodin), večeře formou bufetu, odpolední káva a koláče, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (9 - 24 hodin), zmrzlina v baru u bazénu a Sunset Café (10 - 17 hodin).

(údaje jsou z roku 2013)

Bulharský aparthotel Sunset Resort Beta s bazénem
Bulharský aparthotel Sunset Resort Beta - ubytování

Místo

Hotel Sunset Resort, Pomorie 42° 33' 49.4244" N, 27° 36' 12.5532" E

Komentáře

Celkově jsme byli velmi spokojeni! Jediná věc, která nám vadila, bylo brzké vstávání, abysme získali volná lehátka u bazénu. Jinak skvělé místo, pokud chcete relaxovat a strávit dovolenou na pláži. Jídlo i nápoje byly vynikající, stoly po jídle byly vždy hned uklizeny a byly na nich čisté ubrusy. Protože jsme tady byli v hlavní sezóně, museli jsme často čekat na volný stůl ve frontě. Ale funguje zde mnoho restaurací, kde si můžete vzít jídlo a pití. Všechny sportovní nabídky a aktivity jsme ani nevyužili, takže nemůžeme dát přesné informace. Animace byly dobré, stejně tak bowling a fitness centrum. Pláž u hotelu je super, bazén byl také dobrý, ale až na ta lehátka. Už v 6 hodin ráno skoro žádné volné nenajdete.
Location

Bulharsko na Facebooku